Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú meg akarja kérni a lány kezét, akkor az hogy lenne "jobb"?
Figyelt kérdés
Azért "jobb", mert ez elég szubjektív. De a véleményeitekre vagyok kíváncsi. Tehát kettesben, benn a lakáson, vagy épületben, esetleg a lány családja előtt, vagy a saját családja előtt egy összejövetelen? Nyilvánosan, valami szép helyen, stb.? :)
Írhattok példákat is, érdekel minden! :)
Köszi^^
2011. nov. 14. 14:15
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. nov. 20. 18:31
12/12 anonim válasza:
nekem télen kérték meg a kezem, valami magas toronyba mentünk (be volt kötve a szemem)
és mikor felértünk fel kapcsolták a torony reflektorait egy mező féleséget világított meg és a hóba volt írva, hogy hozzám jössz feleségül?
ilyenről még senkitől nem halottam ....ez különlges , meghitt de a volt párom ( azóta elváltunk:D) biztos sokat dolgozott vele :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!