Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Motort vett jegygyűrű helyett. Mit tegyek?
Nagyon sajnállak, velem is hasonló a helyzet!!!
Nálunk is a motor, meg a sz.gép....
Tudod, egy pasi, ha berezel a házasságtól, akkor ilyeneket csinál, próbálja magának bizonygatni, hogy ő hiába nősülne meg, akkor is megmarad a legényélete, és azt csinálhat azután is amit csak akar. Minden hapsi ilyen. Szerintem várj még a jegyességgel, és ha magára talál, akkor el fog venni, ha meg nem elég neki az az idő, akkor hagyd ott....
Előző vagyok: A paiknál a számgép, a motor, meg a haverok a legényélet szimbólumai, amíg azok vannak, addig azt hiszi, hogy ő nem lett betörve, és nem lett papucs. Sajnso az összes pasi ilyen. Félnek....a házasságtól, akarják, de az átlag férfi kb. 30 évesen nyugszik le.... addig legény akar lenni. Mindegy, hogy jegyes, vagy nem, akkor is kell neki az a tudat, hogy az asszony mellett ott várja a motor, és ha elege van a családi életből, akkor elmegy egyet csapatni a hegyekbe... Hidd el, ez emiatt van!!!
Nálunk is így van, én pl. engedem neki h motorozzon, számgépezzen, focira járjon. stb. De nem engedem, hogy elvesse a súlykot, mert tudatom vele finoma, hogy ő családos ember!!!!!
Az a fontos, hogy érzed-e, hogy szeret.
Ha benned már kétségek merültek fel, az sajnos jelent valamit.
Egyáltalán nem gondolom, hogy túl hisztis lennél.
Azóta mi történt veletek? Már több, mint 1 éve írtad ezt.
Szétmentünk, még tavaly nyáron. egy pár hónapig próbáltam helyrehozni a dolgokat, de csak én, szerinte minden okés volt velünk. szakítás után pár nappal találkoztam valakivel, akivel azóta hihetetlenül boldog vagyok, össze sem tudom hasonlítani a két kapcsolatot.
Persze az ex szánja bánja,még egy év után is a nyakamra jár békülni, de most már nincs az a pénz, amiért kibékülnék vele,így járt, kiábrándultam belőle...
Nagyon boldog vagyok a mostani párommal! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!