Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve együtt élünk, és azt mondta évekig, hogy majd akkor kéri meg a kezem, ha lesz ház, és pénz rá. Csak terelés volt?
Na ezért nem kell házasság elött együtt élni, meg kinyalni a pasik seggét,mert ez lesz belöle.Már nincs motivációja semmire,hiszen mindent megkap házasság nélkül is!Nem értem a nőket. Pedig én is nő vagyok,van is párom,és évek óta együtt vagyunk,de nem költözök össze vele,nem vagyok a cselédje h főzzek meg mossak rá. Tegye meg azt az anyja.
Szóval én csak akkor költöznék össze bárkivel is,ha elvett. Addig nem. Lehet régimódi vagyok,de én így látom.
26/N
Na ezért nem kell házasság elött együtt élni, meg kinyalni a pasik seggét,mert ez lesz belöle.Már nincs motivációja semmire,hiszen mindent megkap házasság nélkül is!Nem értem a nőket. Pedig én is nő vagyok,van is párom,és évek óta együtt vagyunk,de nem költözök össze vele,nem vagyok a cselédje h főzzek meg mossak rá. Tegye meg azt az anyja.
Szóval én csak akkor költöznék össze bárkivel is,ha elvett. Addig nem. Lehet régimódi vagyok,de én így látom.
26/N
Teljesen így gondolom én is. Ezt a nem számít a papír szöveget azok nyomatják, akiket nem vettek el és beletörődtek nagy nehezen. Én is nagyon szívesen mosok, főzök egy pasira és minden nap megkapja a meleg ételt meg a jó szexet, de azért én is elvárok valamit. Pl. ezt, hogy igenis vegyen el. Adok-kapok. Aki pedig csak elvesz tőlem, ez tehet egy szívességet. Mellettem senki legyen el mint a befőtt, anélkül, hogy figyelembe venné az elvárásaimat. Ha nekem ilyet mondana a párom 4 év után, én konkrétan 1 hónapot adnék neki, hogy akkor át lehet gondolni édes szívem, mit is akarsz. Ha pedig nem vesz el, tipli van. Nem 18 éves vagyok már én se, hogy egyik napról a másikra éljek, majd lesz, ahogy lesz alapon és várjam a sült galambot a számba, hogy hátha egyszer elvesznek. Ebből nem engedek, mert nekem ez FONTOS.
25 N
Én nem vagyok még az, de jelenleg párkapcsolatom sincs, mert a legutóbbi párommal többet közt pont ez a konfliktus vert éket közénk, amit az előbb leírtam: baromi kényelmesen elvolt már 2 éve mellettem, mindent megkapott tőlem, amit csak egy nő és leendő jó feleség megadhat: jó szót, megértést, meleg ételt, tiszta ruhát, minőségi szexet, mindig ápolt, kulturált külsőt. És mikor én is szerettem volna cserébe valamit, mégpedig hogy mindezt igazi feleség szerepben folytathassam, jött a ne szaladjunk ennyire előre, nem olyan fontos dolog ez kezdetű ködösítő szöveg. Akkor arra kértem, hogy támpontot adjon, mégis mire számítsak, mert bizony ha engem nem fog elvenni belátható időn belül, akkor én haladok egyedül inkább a lenini úton, várva azt, akire ilyen téren is számíthatok. Erre nagy hallgatás. Majd nem sokkal később bevallotta, hogy bár ő baromi jól érzi magát velem, szeret velem lenni, de esze ágában sincs még ilyesmin gondolkozni, hejj ráérünk arra még és ez így egyelőre NEKI jó. Erre mondtam, hogy rendben van, neki JÓ, de nekem baromira nem és mivel egyértelműen nem tudjuk összeegyeztetni az elvárásainkat, jobb ha külön folytatjuk. Őt különösebben egyébként nem is viselte meg a búcsú, de ebből is leszűrhettem, hogy mennyire lehettem neki valaha fontos. Egy ilyentől pedig jobb is, hogy megszabadultam, én is így gondolom, meg mindenki a családomban. Akkor vontam le ezt a tanulságot, hogy mindig tartsak ki az elvárásim mellett. Megtehettem volna, hogy várok a gyűrűre még évekig mint a pincsikutya, aztán egy idő után beletörődöm, hogy nem kapom meg ezt soha és én is azok közé tartoztam volna, akik fennen hangoztatják, hogy nem számít a papír. De, nekem számít, és épp ezért soha nem csapom be saját magam. Várok arra, aki IGAZÁN komoly elköteleződésre vágyik velem, mert számomra ezt jelenti az a bizonyos papír. És azt is tudom, hogy ezt az elkövetkezendő kapcsolataimban nagyon gyorsan tisztázni fogom, mert az én időmet ne rabolja még egyszer senki úgy mint az exem.
25 N
Értem a hozzáállásod, kedves utolsó válaszadó, de boldogok vagyunk együtt, és csak azért nem hagyhattam el pl. házvásárlás előtt, mert nem kérte meg a kezem, annak ellenére, hogy tudja nekem ez milyen fontos...
szomorú vagyok ettől, de ugyan mit tehetnék? ha azt mondom, hogy vagy elveszel feleségül, vagy nem akarok veled az új házba költözni, nem lenne túl romantikus...
Sok válaszadó véleményén elgondolkoztam... de nem tudom, honnan fakadhat ez...
"Na ezért nem kell házasság elött együtt élni, meg kinyalni a pasik seggét,mert ez lesz belöle.Már nincs motivációja semmire,hiszen mindent megkap házasság nélkül is!Nem értem a nőket. Pedig én is nő vagyok,van is párom,és évek óta együtt vagyunk,de nem költözök össze vele,nem vagyok a cselédje h főzzek meg mossak rá. Tegye meg azt az anyja.
26/N
"
Tuti nem vettem volna el olyan not, aki mar az egyutteles alatt sem hordott a tenyeren. En gurizzek? De egy forro huslevesre mar Anyumhoz kellene szaladnom? Kaparjad akkor te magadnak a gesztenyet... Arrol nem is beszelve, hogyha a pasidat mar most CSUPAN FELTETELEKKEL vagy kepes szeretni, akkor milyen Anyuka leszel, es milyen FELTETELEKET szabsz majd a gyerek szeretetehez?
37F
Kedves 37/F ne mérgelődj,afelöl teljesen nyugodt lehetsz,hogy már most NEM feltételekkel szeretem a páromat,hanem önmagáért.És a leenedő gyermekemet(ha lesz) is önmagáért fogom szeretni! De nem vagyok ez a "jaj ugráljuk körül a pasikat" tipusú nő,mint annyian,bár értem, ti az ilyen nőket főleg azért tartjátok,hogy kiszolgáljanak titeket. Közben meg csaljátok őket mint a huzat. Ja,és nemcsak te gürizel hanem szegény nő is ugyanugy.Ezt azért vedd hozzá.A húslevest nem elvárni kell,hanem megköszönni,ha főz neked! De ez egyáltalán nem alap! Magadnak is meg tudod csinálni a kaját.Fú de nem birom az ilyen pasikat! Remélem sose találkozok veled össze az életben!:S
Hát köszi ez nekem nem kell. Láttam már épp eleget a környezetemben ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!