Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karikagyűrű csak arany lehet?
19.11: te azt gondolsz, amit akarsz, én pedig azt tudom, hogy milyen ember vagyok. És ennyiben maradunk.
Nem figyeltél: ott volt egy fél mondat. Egy nagyon szomorú felhangú félmondat. :( Van ám olyan, hogy a párból az egyik meghal az esküvő előtt, és a másik ott marad két jegygyűrűvel. Ha a halottal eltemetik a jegygyűrűt (mert van olyan szokás is), akkor ott egy karikagyűrű - mit kezd vele? Beolvasztatja? beteszi a vitrinbe és nézegeti? Tudod, hogy mit jelent ez később? azt, hogy nem tudja elengedni a halottat, magyarul nem lesz képes új életre.
Ismered a válási statisztikákat? Nyílván nem.
Olvass utána!
19:27 az előző aki praktikusnak mondott semmi rosszat nem közvetített feléd, nem kell így támadni a semmiért.
Amúgy meg attól, hogy nem minden sül el jól, még nem mindenki áll úgy neki, hogy mi van, ha egyikünk meghal az esküvő előtt. Ez nonszensz.
Te gondolkodhatsz így, de azt ne gondold, hogy mindenki szerint Neked lesz igazad és én örülök is neki, hogy nem ilyen gondolkodású vagyok. Szebb így az élet..
Amúgy meg, szerintem mindenki azzal kéri meg a párja kezét, amivel szeretné. Nekem a köves arany gyűrű tetszik, de az sem érdekel, ha csak 10 karátos, a kő pedig valami hamis cucc. Nekem ez tetszik..
Aki pedig írta, hogy neki csont gyűrűje van, azt szívesen megnézném, nagyon egyedi és biztos szép. :)
Én már olyat is láttam, akinek a karikagyűrűje tetoválva volt. Kinek milyen a stílusa, de egyik sem rosszabb a másiknál :)
Nekünk is ezüst a karikagyűrűnk, és a kísérő gyűrűm is ezüst!
Soha nem adnám oda az egyiket sem semmiért, 16 éves voltam amikor megkérték a kezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!