Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mibol all egy sziriai avagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibol all egy sziriai avagy muzulman eljegyzes?

Figyelt kérdés
erdekelne az is hogy a jegyespar mit tehet es mit nem az eskuvoig(ertem itt:nemi kapcsolat,beszelgetes,egyuttlet...stb)
2011. szept. 9. 23:35
1 2
 11/17 kriszti78dk ***** válasza:
46%
Én a jó szexet magyartól nem kaptam meg.
2011. szept. 10. 00:53
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Jó ha tudod jár neked az iszlám hit szerint tőle hozomány ami a te saját vagyonod lesz (ő nem szólhat bele mire költöd). Van jogod válni, ha ő válik tőled a házasságkor megállapított második hozomány is jár neked.

Az van hogy sok muszlim csóró, és azért vesz el nem muszlim nőt mert nincs pénze hozományra (és el sem mondja hogy az jár neki a hite szerint). És nehogy már ezen frusztrált alsó réteg alapján ítéljük meg a muzulmánokat!

2011. szept. 10. 01:26
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
ugyanúgy van belőlük normális ember meg pszichopata, mint minden más nép fiaiból.
2011. szept. 10. 04:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Van néhány nagyon kedves muzulmán barátom, imádom őket, a szokásaikat, a kultúrájukat, de soha, SOHA nem mentem volna feleségül egy muzulmán férfihoz. Úgy gondolom, egy európai nőnek fontos a szabadság és ebben a szellemben nevelik fel a szülei. Egy muzulmán férj mellett ezt nem kapod meg. Egy átlag magyar nő nem alárendelt szerepet akar betölteni egy kapcsolatban...
2011. szept. 12. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

A sziriai emberek kozott is vannak tipusok, tehat nem kell felned. A belso erzelmekre figyelj, es arra, hogy mennyire vallasos a parod, tehat ne legyen egy fanatikus, mert akkor mar van mitol tartanod.

Altalaban normalis emberek, de figyelj a szokasara, a tulajdonsagara, mivel ez a fontos.

Nincs ez kikotve, hogy mit lehet, vagy mit nem, mivel ezt mar nem tartjak be, tehat van egy reteg, aki valoban meg alkalmazza a regi szokast, de kevesen. Sokszor egyutt jarnak mar a hazassag elott, es csokoloznak is, tehat ahany ember, annyi fajta....

Elvileg az iszlam szerint, az eljegyzes utan, ami mar egy hazassagkotest jelent, mivel nyilvantartasba, bejegyzesre kerul! Ezutan mar egyutt tudnak nyilvanosan mutatkozni, sot aludni is, tehat mar sexualis kapcsolatot teremthetnek, de vannak, akik megvarjak az eskuvot, az unnepseget, es aztan tartjak meg a naszejszakat.

Ez fugg attol, hogy a parod mit es hogyan akar, vagy a csaladtol, hogy milyen szokasaik vannak.

TEhat felni valod nincs, mivel nem az okorban elunk, az iszlam egy vallas, tehat foleg sziriaban nem annyira szigoru, mint Szaud-arabiaban, vagy Iranban! En jelenleg is itt elek az arabok kozott, s mar tobb evtizede, es bikiniben furdok a tengerben, es meg nagyon sok arab es kulfoldi is rajtam kivul.

Sziria eleg kulturalt hely, es nagy orszag, tehat a parodnak a tulajdonsagara es szokasara figyelj,mert ez a fontos, es a belso erzelmeire!

Manapsag nagyon sokan utaznak ki, sok problema van az orszagukban, ezert tobben is hajlamosak azert hazassagot kotni, hogy felvegyek az ottani allampolgarsagot, es ott telepedjenek le, tehat erre figyelj oda.

Az iszlam kb. olyan, mint r egen a katolikus vallas volt, hiszen ott is vallasi szokas volt az, hogy a lany szuzen menjen ferjhez, es a hazassag utan felvegye a kendot stb.de ez mar reg volt.

2011. szept. 12. 09:03
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

08.25

A parom iszlam vallasu, En katolikus! A gyermekeim is iszlam vallasnak a kovetoi, de nincsennek korlatozva! Ez mindig fugg az emberi tipustol. Vannak fanatikus emberek, akik vakon kovetnek egy vallast, tehat birtokolni akarnak, de ezt altalanositani nem lehet!

Ezert fontos, hogy mielott hazassagra lep a holgy, akkor figyelje meg a masiknak a szokasat!

En koztuk elek tobb evtizede, tehat tapasztaltam, nem pedig csak lattam oket!

Mo-on is vannak szemelyisegek, akik elvarazsoljak a kulvilagot, de mar otthon a negyfal kozott egy vadalatta valtozik pl. ezek emberi tipusok.

2011. szept. 12. 09:10
 17/17 anonim ***** válasza:
78%
Na mégegy bolond aki elhiszi a mézesmázos kerítő dumát !Teljesen más kultúra ,ott a nő egy senkisemmi ,ha ezt élvezed mert mazochista vagy lelked rajta.Pénzed az lesz ,de szabadságod az semmi.Kivisz valahová arábiába mutogatni ,hogy neki europai nője van,ahol a helyi törvények szerint kell élned.Van itthon is bőven facér normális férfi csak körül kéne jobban nézni.
2011. szept. 12. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!