Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Addig osztottuk-szoroztuk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Addig osztottuk-szoroztuk az eljegyzés témát, hogy a végén vita lett belőle, hogyan "felejtsük el"?

Figyelt kérdés

Szóba jött ma az eljegyzés kérdése. Nem először, majdnem 4,5 éve vagyunk együtt, sokadik alkalom ez már. Mindkettőnknek fontos a házasság, azt hiszem egy irányba is haladunk...a párom korábban sokat emlegette az eljegyzést, évek óta semmi...készülünk jövőben összeköltözni...én olyasmit mondtam, hogy eljegyzés nélkül nem nagyon költöznék...ő meg vissza kérdezte, hogy eisze félek, hogy egyedül maradok? Ott elkezdtük fikázni egymást (kicsit nevetve, mosolygósan, de azért mindketten mondtunk dolgokat...) a témával kapcsolatosan és végül ott jutottunk ki, hogy tökmindegy szeretjük egymást, eljegyzéssel vagy anélkül...

Mikor már úgy tűnt minden oké ismét felhozódott a téma, mire a párom kiszólta, hogy 4 éve "sírok az eljegyzésért". Erre megsértődtem, mert nem így van...sosem erőltettem, sosem hisztiztem...tudja, hogy vágyom rá, ennyi. Mondtam is, hogy most már az a baj, hogy biztos benne, hogy igen-t mondanék...túlságosan elbízta magát...

Osztottuk a dolgokat egy órán át, végül hatalmas öleléssel zárult a dolog, és azzal, hogy reméli, hogy pont a "Nagy Nap" előtt nem lesz ilyen "cirkusz" mert akkor semmi varázsa nem lenne...

Hát én is így érzem, most teljesen kiábrándultam ebből az egészből...nem a kapcsolatból hanem az eljegyzésből...így már tényleg olyan "erőltetett" az egész...

Ugye elmúlik? :-S

2011. aug. 30. 21:59
1 2
 11/19 anonim válasza:

Szia! Ahogyan leírtad, annyira nagy veszekedés nem volt ebből. Szerintem ezen gyorsan túlteszitek magatokat. A lényeg, ahogyan te is írtad, hogy jól vagytok, szeretitek egymást. Bízd rá az eljegyzés mikéntjét! Hidd, ha tényleg annyira szeret, és el akar venni, hamarosan megkéri a kezed! A meglepetés pedig a legjobb dolog e téren is!

Én a baba- témával voltam hasonló helyzetben. De mára már úgy vagyok vele, hogy majd rendeződünk (anyagilag) és akkor jöhet a család is.

Szeressétek egymást!

Még egy észrevétel.... Én nem ragaszkodnék a gyűrűhöz azelőtt, mielőtt összeköltöztök. Hány Pár él gyűrű és papír nélkül boldog életet!? Gondolj ebbe bele... Az ember pedig lakva ismeri meg a másikat. Ezt mindenképp kipróbálnám a helyetekben.

28/N

2011. aug. 30. 22:27
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem nyaggattam a témával...tény, hogy sokszor ábrándoztunk a dologról, de KETTEN, nem csak én egyedül. Úgy én sem mennék hozzá, hogy a "kedvemért"...az olyat már "köszi":) meg amikor a csaj kéri meg a srácot...pfeeej...:P
2011. aug. 30. 22:34
 13/19 A kérdező kommentje:

22:27

Igazából már ismerjük lakva is annyira egymást, hogy minden rendben lesz. Ismerem a bogarait, a nyűgjeit, hiszitjeit, kiborulásait, szép napjait, aranyosságait...ezzel már nincs gondunk. Minket az összeköltözés már csak meg nyugtatna...

2011. aug. 30. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

hát igy már nincs

gondolja jól elvagytok igy is minek akkor,de ki tudja ha tervezte akkor biztos meglepi lesz ne hozd szóba próbáld megállni és várj várj várj:)

2011. aug. 30. 22:40
 15/19 A kérdező kommentje:

No ez lesz, én többet szóba nem hozom a témát az tuti...bár eléggé fel vagyok pörögve, ha valaki szóba hozza...:-S te jó ég:)

Köszönöm mindenkinek

2011. aug. 30. 22:51
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Ha 4,5 év után még se összeköltözés se eljegyzés nincs, ott már nem is akarja a fiú, elfelejtheted, EZ a srác biztos nem lesz a férjed.
2011. aug. 30. 23:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Más városban vagyunk egyetemisták, eddig azért nem költöztünk össze...Jövőben végzek, ha minden jól megy, akkor összeköltözünk...
2011. aug. 30. 23:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Bocsi,nem olvastam a válaszokat!

Az én véleményem annyi,hogy ezt majd összeköltözés után beszéljétek meg hogy ki hogy akarja!

Tudod nem véletlen az a mondás hogy lakva ismeri meg egymást az ember!És ezt nem arra értik hogy anyucinál laktok ahol mindig kaja az asztalon és nincs probléma!

Volt egy kapcsolatom első év után úgy volt hogy eljegyez de nem tette,pedig együtt laktunk,hol nálunk,hol az én anyáméknál!2,5 év után költöztünk össze kettesben!Jöttek a gondok....3. évben szakítottunk!...

Mondtam a mostani páromnak(de hülye szó ez így...m1) hogy nálam a menet az összeköltözés aztán jöhet az eljegyzés, utána lakásvásárlás/esküvő(ez a kettő felcserélhető) és a gyerek!

Nálam az hogy együtt élés előtt szóba jöjjön az eljegyzés ki volt várva....annyi minden történik együtt élés alatt hogy nekem az a mérvadó hogy biztos hogy ő e az aki....

Nekem az eljegyzés nem divat,nagyon nagy eszmei értéke van és én nem minden második fickómmal akarok eljegyzést!

Szóval mi összeköltöztünk elég hamar de életünk legjobb döntése volt!Rá egy pár hónapra eljegyzett...Már egy éve a menyasszonya vagyok és idénre tervezzük az esküvőt!:)Jövőre pedig lakást veszünk!

Szóval ne aggódj és ezen kár vitázni majd jön magától a dolog!Ha egy a véleményetek a témában akkor felesleges 50szer nyomatékosítani és átnyálazni!:)

Sok szerencsét a költözéshez és sok boldogságot a továbbiakhoz!:)

2011. szept. 1. 09:16
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm:) Nektek is!!!
2011. szept. 1. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!