Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan (mit) válaszolnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan (mit) válaszolnátok a kíváncsiskodóknak? Tényleg sok már az a 4 év eljegyzés nélkül?

Figyelt kérdés

A párommal elég régóta vagyunk együtt (4 éve), de még fiatalok is vagyunk (21-22). Olyan 18-19 évesen jutott eszünkbe először az eljegyzés gondolata, akkor szerette volna a párom én viszont még fiatalnak éreztem magam egy ilyen általam komolynak ítélt döntéshez. Azóta már sok minden történt, kerültünk távkapcsolatba, én idén végzek az egyetemmel és már én vágyom erre a dologra. A párom hozzáállását meg már nem ismerem a dologról, mert egyszer kértem, hogy meglepetés legyen, mikor nem számítok rá, azóta még csak nem is nagyon beszélünk a témáról...Amikor szóba hozom, hogy bezzeg 19 évesen erőltette volna akkor azt mondja viccesen, hogy azóta megjött az esze:)

Mostanában viszont mindenki azt kérdezi, hogy mikor lesz eljegyzés...Volt akinek azt mondtam nem tudom, volt akinek azt mondtam talán egy év múlva...Van aki meg azt mondja, hogy 4 év már túl hosszú idő, már lépni kellene. Az igazság az, hogy a párom még jó pár évig egyetemista lesz, tehát amiatt sem sürgeti őt a dolog...(gondolom én). Csak már kicsit fáraszt, hogy mindenki ezen csámcsog körülöttem és mindenki azt kommentálja, hogy "ideje lenne"...nem mondom, hogy én nem vágyom rá, de nem gondolom azt, hogy "kifutottunk az időből". Szerintetek?

2011. aug. 30. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1540: pont azok a házasságmániások, akiket nem akarnak elvenni, nem tűnt még fel? :P

a házasságellenes pedig az, aki nem hisz a házasságban, mert látott már épp elég csúnya válást... mint pl. én a szüleimét.

2011. aug. 30. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én véleményem az:

Akkor érdemes eljegyzést tartani,ha a következő nyáron már lesz lagzi is.Így őszintén megmondatod, hogy neked is ez a véleményed erről esetleg.És mivel tudod, hogy a suli és egyebek miatt nem lenne 1éven belül esküvőtök így felesleges az eljegyzés.

A kivétel az,amikor már mindkét fél dolgozik,van közös albérletük,netalántán az egyiknek vagy másiknak saját lakása,és éveket lehúznak egymás mellett gyűrű nélkül,majd véget ér a kapcsolat.De nálatok nem ez van,szóval felesleges szerintem :-)

2011. aug. 30. 17:33
 13/14 A kérdező kommentje:

:)

köszönöm

Biztosan lesz egy két év jegyességben, ha mostanában történik az eljegyzés, mivel mint mondtam a párom még sok évig "egyetemel" :-S

2011. aug. 30. 21:31
 14/14 anonim válasza:

Először: Az eljegyzés aktualitását nem lehet időben mérni

Másodszor: Rákérdezni rá lehet, Válaszolni nem kötelező

Harmadszor: Majd eljön az amikor mindketten úgy gondoljátok

Tehát, nem olyan fontos ezzel sűrűn foglalkozni pláne nem a kapcsolaton kívüli embereknek(!) A párodat sem feltétlenül jó ha sokat hozod elő a témát mert lehet hogy egyszer túl nagy nyomást gyakorolsz rá. Türelem rózsát terem! =) Én azt mondom ÉLJETEK mert FIATALOK VAGYTOK

2011. szept. 29. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!