Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha egy 26 férfi, már lassacskán elkezd gondolkodni eljegyzésen, házasságon?
És természetesen ez a téma is szócsatába torkollik!:)
Nos,az én véleményem az hogy egyikőtöknek sincs igaza teljesen!
Igazából korfüggő egy házasság,úgy mint egy gyerekvállalás is,de nem ennyire!
Nyilván egy 16-17 éves gyerek(mert az) ne akarjon se gyereket csinálni,se házasodni!Nincs,vagy alig van élettapasztalata,egzisztenciája a béka feneke alatt stb stb!
De egy 21 éves is gondolhatja komolyan a házasságot,meg egy 26 éves is!
Nekem a 30 már azért késői mert túl nagy lesz a generációs szakadék a gyerekem és köztem!Így én semmiképp nem vállalnék gyereket 30 év felett(max egy másodikat vagy harmadikat de elsőt semmiképp)!DE ez az én nézőpontom!Mellesleg ahogy öregszik az ember türelmetlenebb lesz,esetleg ne adj isten nehezebb a fogantatás stb stb!Na mindegy!
Szóval nem rég olvastam hogy nem amiatt mennék szét az embereket mert korán,túl fiatalon házasodnak,hanem azért mert a rózsaszín ködre hagyatkoznak!Na ez nem korfüggő ebben az egészben!A rózsaszín köd mindenkire rászáll,legyen az 15 éves,32,vagy akár 45!
Sokkal tartósabban azok a házasságok amik a megfontolt,lassabban kibontakozott kapcsolatokban köttetnek,mint amiket a pár hónap utáni nagy hév visz az anyakönyv vezető elé!Aztán eltelik még egy kis idő és kinyílik a szem és ott a kudarc!Természetesen itt is vannak kivételek,akik pár hónap ismeretség után összeházasodnak és egy életen át boldogok egymással!
Szóval én azt mondom ha 21 évesen leül az ember és tényleg átrágja és nem keres magának indokokat,ürügyet az esküvőre hanem minden porcikájával érzi hogy "igen ez a jó döntés" és tesz is érte hogy így maradjon,akkor miért ne házasodhatna...
De ettől függetlenül a legjobb kor számomra a 24-27 év közti időszak!
Én 24 vagyok a párom 26 és idén házasodunk,jövőre pedig tervezzük a babát!
Sok boldogságot és rengeteg örömet kívánok az előttem válaszolóknak!:)
Én most vagyok 30,de egyáltalán nem érzem késznek magam házasságra meg gyerekre. Még élni szeretnék. Szerintem egy 26 éves pasinak korai a dolog. Főleg hogy a férfiak később is érnek,pláne. Mondjuk én is későn érő tipus vagyok,külsőleg is belsőleg is,mert ránézésre kb.23-nak néznek mindig és annyinak is érzem magam! :)))
30/N
Elég bugyuta kérdés... szó se róla. Miért lenne beteges?
Az lenne már beteges ha nem gondolkodna ezen, ha van egy komoly kapcsolata.
Mellesleg hagyjuk már ezt a hülye kutatási arányt, hogy aki fiatalon házasodik javarészt válással végződik.
Ha egy kapcsolat jól működik akkor mindegy, hogy hány évesen kötöttek házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!