Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az normális, ha egy 26 férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha egy 26 férfi, már lassacskán elkezd gondolkodni eljegyzésen, házasságon?

Figyelt kérdés
Vagy beteges?
2011. aug. 29. 10:28
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

21 évesen házasodni? :O

Ez nagyon korai.

2011. aug. 29. 11:42
 12/26 anonim ***** válasza:
29%

engem a 23 éves barátom akar folyton feleségül venni, és komolyan gondolkodik a gyerekvállaláson is.

tény, h az anyagi feltételek meglennének, de ennyi idősen szerintem még korai.

30 körül bőven ráér az ember. :)

2011. aug. 29. 11:52
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
A férjem 26 évesen egy fél éves kiscsaj boldog apukája volt. És 2 éve házas. Egyáltalán nem beteges, mindegy hány éves vagy, csak te érezheted mikor állsz rá készen.
2011. aug. 29. 12:38
 14/26 ava87 ***** válasza:
83%
Hol volt itt 21? Te 26-ot írtál, és ahogy látom, senki nem írt 21-et. Vagy valamiről lemaradtam?
2011. aug. 29. 13:07
 15/26 A kérdező kommentje:

MAx ha az a 26 éves férfi seggéről most hullott le a tojáshéj, én 6 hónap múlva házasodom :) 21/L 21/F

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 81%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:33

2011. aug. 29. 13:42
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

21 évesen miért lenne korai?

Azért mert neked vagy párodnak csak 26évesen "jutott"eszébe hogy házasságot és családot akar,az nem azt jelenti hogy más is vár 26 éves koráig.Mellesleg meg ha együtt vannak vagy 5 éve vagy 4éve akkor miért nem?

Nem mindenki akar 30évesen házasodni,van akinek egészen kicsi gyerekkora óta ez az álma hogy "férje legyen.

És képzeld el,én 21évesen már egy 5éves kapcsolatban leszek.Ki tudja,tálán akkor már házas ;)

Hidd el,nem korai.Sőt,személyfüggő mert van aki 30évesen sem érzi magát készen az elköteleződésre,de van aki már 20évesen készen áll rá.

Azért azt még hozzáteszem hogy úgy vettem észre,ahol ilyen fiatalon házasodnak,ott a nő az aki fiatal,a pasi általában "öregebb"

2011. aug. 29. 14:35
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint teljesen relatív téma!!Függhet kultúrától,érettségtől,attól hogy mint ahogyan előttem is említették jelen van-e a biztos anyagi(és családi) háttér,attól,hogy hogyan viszonyulsz a másikhoz és még sok minden mástól!

Szerintem akkor jön el a Te időd,amikor úgy érzitek Ti is,hogy 'minek tovább várni'...és ez mindenkinél így van legyen az 21,31 vagy 41 éves.

2011. aug. 29. 17:09
 18/26 A kérdező kommentje:

Igen ám DE:

A fiatal korban köttetett házasságok javallta nagyobb arányban végződnek válással. Ez a magyarországi válási statisztikában is nagyon számottevő!

És az egész világban. Ami +ba több millió válás jelent, mert korán mentek férjhez.

ENNYI

2011. aug. 29. 18:11
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

22 éves leszek, július elején volt a házasságom.

Előtte 5 évig együtt voltam a barátnőmmel.

Szerintem nem, hogy normális az ha ennyi idősen már házasságon töröd a fejed, de ideje is kellene lennie.

2011. aug. 29. 22:51
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

ez nem törvényszerű,hanem gyerekes felfogás.akik fiatalon házasodnak szerintem előnyben vannak.rugalmasabak,megértőbbek...stb.Ha első kapcsolat akkor szerintem ragaszkodóbbak is!!!

ez a válási statiszta hülyeség!ugyan annyi az esély a válásra mint az öregebbeknél.nem ezen múlik,de te felfogásod 26éves létedre,nem érett a házasságra,úgyhogy ne tedd szerintem!

2011. aug. 30. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!