Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kit hány év után jegyeztek el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit hány év után jegyeztek el?

Figyelt kérdés
Az baj hogy 3 év után én szeretném már, hogy ha eljegyezne?
2009. ápr. 8. 16:57
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
2 év telt el, szó sincs eljegyzésről. Mondjuk én mondtam hogy nem akarom mert nagyon korai. 26 éves koromban akarok eljegyzést. Az még 5 év.
2009. máj. 14. 10:15
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, akkor ezek szerint a mi kapcsolatunkkal baj van mert én egyáltalán nem vágyom rá hogy eljegyezzen?! A késői házasodás mellett állok nekem 32 évesen bőven megfelel valószinü akkora fogok csak megérni rá. Mig valaki éretlen addig nem érdemes. Szerintem nem kell összehasonlitgatni magunkat másokkal, nem vagyunk egyformák, mindenki addig vár amig szeretne illetve amikor érett rá akkor tegye meg. A párom 26, és most egyszerre tök fontos lett neki hogy eljegyezzen pedig eddig ellene volt. Én meg fordítva, eddig szerettem volna, most már teljesen ellene vagyok.
2009. máj. 14. 10:23
 33/36 anonim válasza:
100%
2év 8 honap alatt:) szerintem nembaj ha 3év után szeretnéd ha eljegyezne a párod.Emlékezetes nap egy forduló pont az életben (enyémbe az volt) tudnod hogy tartozzol valakihez és van kötelék a gyürü.:)bár sokan ugy vannak vele hogy az eljegyzés az semmi az csak egy gyürü vissza adhatod stb.... ,ha igazán szeret a párod és te is öt akkor sokat jelent nektek. Nálunk igy van:)
2009. máj. 19. 21:29
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Az 5 éves kapcsolatomban nem kérték meg a kezem, most van egy 10 hónapos és itt viszont már felhoztuk, és én nagyon szeretném. Az előző példákból is kiderül, hogy egy kapcsolat minőségét nem az jelzi, mióta tart. Mindegyiknek más az intenzitása, a benne lévők összhangja, az elkötelezettség foka. (Olyan, mint az a példa, hogy a gyerekedet sem azért szereted annyira nagyon, mert már 5 éves.)
2009. szept. 24. 14:49
 35/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az év számít, sok függ attól hány évesek vagytok ti magatok, ezen belül is, hogy hány évesnek érzitek magatokat. Én 18 éves korom óta vagyok a párommal, jelenleg 23 vagyok és az idén lesz az eljegyzésünk. Én is szerettem volna már 3 év után (tehát 21 évesen), de ő hiába 5 évvel idősebb Tőlem, később érő típus és ennyivel később jutott el ő is odáig, hogy eljegyzésen törje a kobakját :-). Szerintem ez nem baj, hogy szeretnéd ennyi idő után felhozhatod a témát, hogy ő erről mit gondol, de nem kell megijedni, hogy ha azt mondja "szerintem várjunk még vele". Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, csak nem felkészült még rá!
2010. febr. 24. 12:50
 36/36 anonim ***** válasza:

3 év után, most karácsonykor kérte meg a kezemet :)

21/l

2011. jan. 8. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!