Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit hány év után jegyeztek el?
Figyelt kérdés
Az baj hogy 3 év után én szeretném már, hogy ha eljegyezne?2009. ápr. 8. 16:57
11/36 anonim válasza:
8 hónap után volt eljegyzés, rá fél évre a lagzi.
12/36 A kérdező kommentje:
Fiatalok vagyunk még mert én 19 vagyok ő 22 éves, de nem is az a célom, hogy utánna hamar összeházasodjunk, csak szeretnék még jobban hozzátartozni.
2009. ápr. 8. 20:51
13/36 anonim válasza:
Én idegbajt kapnék a sóhajtozástól, hogy jaj de szép, de szép lenne a kezemen stb. Inkább mondd meg egyenesen, hogy neked már megfordult a fejedben és te szeretnéd, mint hogy célozgass mint valami hülyének. Sokkal idegesítőbb.
14/36 anonim válasza:
2, szerintem ez teljesen normális igény. Ha nem akarnád ennyi idő után, akkor azt mondanám, hogy valami baj van a kapcsolatotokkal. Furcsa, de valami miatt a fiúk ezt nem tartják olyan fontosnak. Meg ráér még nekik az esküvő 30 éves koruk után. Nem tudom, hogy ez miért van. Talán tőlük kéne megkérdezni. :)
15/36 anonim válasza:
09:22 vagyok ismét
Mert ugye ez nekik "idegesítő", mint inkább megtiszteltetés
16/36 anonim válasza:
Nálunk nem volt nagy eljegyzés, egyszerűen bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőhöz. A másfél éves évfordulónkon volt az esküvőnk, egy év együttélés után. Ennek már két éve, és most tervezzük a második babánkat (a kisfiunk lassan 1 éves lesz).
17/36 anonim válasza:
Háát..fiatalok vagytok még kicsit.. Persze attól is függ, hány évig akarsz menyasszony lenni. Szerintem 22 előtt ne nagyon akarj házasodni. Nem vagyok a késői házasodás híve, szerintem 22-25 között ideális (lányoknak persze:-))
18/36 anonim válasza:
Szijja!Engem a barátom(mostani férjem) már három hónap után eljegyzett és rá két hónapra megvolt az esküvő és most már 3 éve élünk boldogan két gyerköccel!!Szóval szerintem egyáltalán nem baj ha 3 év után már azt várod,hogy megkérjen!!
19/36 anonim válasza:
Mi is 6 éve vagyunk együtt. Valaki szólhatna az én páromnak is, hogy eljött az ideje, hogy megkérje a kezem...
20/36 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. ápr. 10. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!