Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hány éves korban lehet jegyess...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban lehet jegyességet kötni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 16:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit idősebb vagyok nálatok (és a párom is). Hiába imádjuk egymást tudjuk, hogy még nagyon fiatalok vagyunk, hogy házasságot kössünk. Szerintem, azalatt a 4 év alatt még sok minden változhat, nem kell rögtön az első kapcsolatotoknak házassággal végződnie. :)

18/L, 20/F

2011. aug. 3. 16:03
 12/16 anonim válasza:
Még 18 után se....
2011. aug. 12. 10:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2011. aug. 12. 11:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

mert még nőnötök kell hogy érettebbek legyetek ehhez is, van aki már 18évesen érettebb mint egy 50éves ember, persze nem testileg hanem gondolkodásra értem msot ezt...én nagoyn félek iylen dolgoktól mivel még sulis vagoyk, most fogok érettségizni, és ha eltolom az életemet és már el lennék jegyezve, vagiys vkit eljegyeztem vna, akkor mit szolna a lány, ha később hajléktalan lennék és egy csőd??? anyira bizonytalan a jövő hogy nem szabad csak magatokat figyelembe helyezni

barátomék (F16 L14) is állitolag naogny szerették egymást, aztán kiderült hogy a barátom a bnőjét nem tudta kielégiteni, a csaj megcsalta, az a retek meg megpofozta a csajt...ez lett abból a nagy szerelemből, haragszok midnkettőre hogy iylen éretlenek

akor másik baártom szeretett egy lányt(F19 L18), jártak 3hétig, aztán szolt a lány hogy ez csak ien fellángolás volt és szevasz(ráadásul facebookon közölkte a fiuval),

akor unokatesom szereetett egy lányt nemrég, ők is hasonloan jártak al ány pár hét után közölte h mégsem gonodlta komoylan stb(F21 L18)

szóval enyit ezekről, még a 20év fölöttiek is éretlenek bőven...én is az vagoyk csak én nem használok ki senkit és nem menőzés miatt csinálom a dolgaimat...érett vagyok, de nem eléggé(szeinrtem)

na ien példák után mit szolsz ehhez? azt mondod hogy de mi nem fogjuk megcsalni egymáést és midng fogjuk szeretni egymást stb. nem tudhatod...csak a saját részedről sajnos, de még az is kérdéses

F17

2011. aug. 30. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy most szeretitek egymást, és nem tennétek hülyeséget... De mi van,ha valami hibát követ el az egyikőtök és a másiknak megváltoznak az érzései, akkor mit fogtok csinálni...

Bár igaz, ami igaz, az eljegyzés nem kötelez semmire. Ha véget akartok vetni a kapcsolatnak, ugyanolyan könnyen véget vethettek neki. De ez egy komoly lépés. Bár nem minden eljegyzés vezet esküvőhöz, de nagy rézben tényleg házasságkötés lesz a vége.

És ahogy az előttem lévő mondta, még nem vagytok elég érettek. Én sem érzem magam elég érettnek, még sok tapasztalatot kell szereznem ahhoz, hogy érett/érettebb lehessek.

2011. aug. 31. 12:25
 16/16 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, a barátom 19 és 2 hónapja jegyzett el. :) Az ő döntése volt, bizonyára úgy érez, ahogy még soha. És ez kölcsönös! :) Szerintem ezzel IS szerette volna bizonyítani, hogy mennyire szeret, bár ezt sose kérdeztem tőle, hogy miért jegyzett el (de nem hiszem, hogy ezt kellene). Nem tudjuk mit hoz a jövő, majd meglátjuk. Ha szétválnak útjaink, hát szétválnak. Ha nem, akkor majd a jövőben jöhet a házasság! :))
2013. ápr. 16. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!