Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség az eljegyzés? (pár részlet lent)
Figyelt kérdés
többmint 1éve voltunk együtt, távolság miatt vége lett sokáig nem is beszéltünk de nem multak el az érzelmek... a szülők ellenkeznek inkább de ha látnák h komolyan gondoljuk akk lehet beletörődnének, és szeretem soha senkihez nem kötődtem még ennyire.. igaz még csak 17éves vagyok de azóta próbáltunk mással felejteni de egyikönknek se ment és megint egymás mellett kötöttünk ki és soha többet nemakarom elvesziteni :(2011. júl. 31. 11:48
11/12 A kérdező kommentje:
gratulálok nektek, köszönöm a bíztatást :) feladni semmiképpen sem fogom mert szeretem :) és egy eljegyzés szerintem nem a világ vége csak 1kicsit komolyabbra fordul a kapcsolat :) hát anyám nemtudom mit szolna hozzá de lehet egyenlőre hanyagolom a témát, most még azértis én vok a hibás neki amihez közöm sincs :/
2011. aug. 3. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!