Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 25 évesen eljegyzés? Várjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen eljegyzés? Várjak erre a fiúra? Lent a részletek

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk a párommal, 4 éve együtt vagyunk, 3 éve együtt élünk. Mindketten dolgozunk, boldogok is vagyunk. Régebben vitatéma volt az esküvő kérdés. Ő még jó pár évig nem akar. Viszont mindenünk közös, mindent együtt intézünk és veszünk meg. Együtt képzeljük el az életünket, együtt járunk nyaralni. Én úgy érzem, nem biztos a kapcsolatban és egy idő után lecserél. Szerintem 4-5 év alatt eldönti az ember ki a megfelelő, főleg ha hangoztatja is hogy én vagyok neki az igazi? Akkor mégis mi a baj?? Nem szeretnék egyszer csak a szüleim házában ébredni újra, hogy hopp lepattintottak, pedig mennyi áldozatot hoztam és mennyi mindent tettem meg valakiért, és no lám haza kell menni. Én felnőtt életre vágyom!
2011. júl. 29. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És ha elvesz és 2 év múlva válni akar, akkor is anyukádéknál találod magad, mikro és étkező nélkül.Ha ezen agyalsz, ez fogja megmérgezni a kapcsolatot.
2011. júl. 29. 19:01
 12/14 anonim válasza:
Hát én feltenném magamnak a kérdést, hogy ha szeret és veled akar lenni, nem fontos a papír, akkor nem mindegy, ha van??Ha úgyis veled akar lenni.Amúgy ne haragudj kérlek, de az ő részéről nem önzetlen ez a szerelem, kapcsolat különben nem számítana, hogy kié a lakás vagy egyéb dolgok, ott már nem te meg ő van hanem "mi".Amúgy meg mindennek van oka és neki is , hogy nem köti le magát, vagy az anyagiak, de akkor ebben később sem elsz változás, vagy más ok, amit esetleg te sem tudsz mert ügyes, de ezt te jobban tudod, ez csak feltételezés.De vannak férfiak akik nem kötik le magukat, mert könnyebb így viszlátot mondani, mint válási hercehurca...Amúgy meg van házassági szerződés, ha itt tartunk.Ezeket gondold át szerintem, erőltetni pedig tényleg nem lehet, de te tisztázhatod magadba a dolgokat.
2011. júl. 29. 23:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg, de szerintem nálad picit összefolyik két dolog. Az egyik; vágynál már eljegyzésre, házasságra, ez szerintem teljesen rendben van és érthető ennyi idő után. A másikra viszont- az anyagiak, meg hogy félsz hogy vissza kéne egyszer költöznöd haza- erre csak egy megoldás van, neked is meg kell teremtened a saját egzisztenciádat 25 éves nőként.Pl elég megnyugtató tud lenne, ha mindkettőtöknek van spórolt pénze, ebből egyrészt tudtok költeni a közös dolgokra is, másrészt meg, ha rosszul alakulnának a dolgok, akkor tudnátok albérletet fizetni, és egyikőtöknek sem kéne hazaköltözni anyuhoz. Nézd, tudom, hogy a házasság vagyonközösség is, de nem biztos, hogy jó az, ha minden pénz összefolyik, annyi önállóságot én szeretek megengedni magamnak, hogy külön számlám legyen, és egyszer én fizetek másszor Ő. Így nincs az, mint pl az én szüleimnél, hogy valaki pluszpénzt keres, és a másik meg gondolja, h ha minden közös, akkor elkölti a kocsijára vagy hasonló...Persze amit írsz, hogy gyakorlatilag közösen "dobtátok össze" a lakást, az már önmagában egy elköteleződést jelent, de ezt fogd fel inkább a közös jövő építgetésének, és ne egy kockázatnak (Egyébként ha két normális ember valamiért szakít, akkor ezt az anyagi részt is tisztességesen meg tudják beszélni...).
2011. júl. 31. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon furcsa amit irsz. Mar sok eve vagytok egyutt, miert idegesited magad, olyan gondolatokkal, h mi lesz ha elhagy meg stb. Van talan vmi oka, h igy gondolod? Ha nincs, akkor teljesen feleslegesen idegesited magad. 25 evesek vagytok, nem dol ossze a vilag, ha 1-2 ev mulva lesz eljegyzes. Meg hogy mar a vagyonotok elosztasan gondolkodol! Szerintem nyugogj le, hidd el megfogja kerni a kezed. Ne legy turelmetlen.
2011. aug. 2. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!