Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jegygyűrűt célszerű vagy szokás venni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy sárga arany vagy fehér arany? Bnőm az ezüst ékszereket szereti így egy fehér aranyba gondolkodtam. Ki milyet vett vagy venne legszívesebben?2011. júl. 12. 17:44
11/16 anonim válasza:
Nem érted amit mondani akartam, így inkább nem is bonyolódok jobban bele...
12/16 anonim válasza:
Nekünk ezüst gyűrűnk van az ékszerboltba is azt mondták hogy nem tartósabb semmivel sem a fehérarany
13/16 anonim válasza:
én ilyet kaptam, lehet valaki már linkelte, nem olvastam végig
szóval szerintem ez az a típus, amiről lerí, hogy lánykérős gyűrű:)
14/16 anonim válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:16
Érdekes ékszerész lehetett,vagy nem ért az ékszerekhez,vagy csak azért mondta,hogy ne vegye el a kedveteket,mivel gondolom nem akartatok annyi pénzt szánni a gyűrűkre.
Nézd meg 10 év után mi a különbség a fehér arany és az ezüst között.Megmarad az ujjadon az ezüst,de már nem lesz olyan szép,mint a fehér arany.
15/16 Eronne válasza:
Nem tudom lattad e a gyuruk urat nagyon parktikus az ha eleged van belole rahuzod es eltunik =))
16/16 A kérdező kommentje:
:DDDDDD Ez jó!:D De maradok a hagyományosnál.:)
2011. júl. 18. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!