Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan kell megfogalmazni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megfogalmazni az eljegyzési meghívó szövegét?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Találkozunk 10kor a papnál!

ui. vegyetek fel szép ruhát

2011. júl. 2. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:
nekünk decemberben lesz...én is adok meghívót, pedig csak szűk családi kör lesz meg egy életre szóló baráti pár...szintem nem felesleges, mindenki maga dönti el mit engedhet meg magának és mit nem! Mi szeretjük megadni a módját mindennek, szintem az az abszurd, hogy ha szóba történik a meghívás. Én egy apró frappáns, kicsit vicces ránk illő idézetet is bele rakok ... ez mutatja igazán a pár személyiségét, ettől lesz a meghívó a "tiéd" és egyedi! Sok Boldogságot!
2011. aug. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!