Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés? Bővebben lent.
Párommal elég sokat beszélgettünk már a közös jövőről, hogy mit, hogyan tervezünk stb... de nemrégiben elkotyogta, hogy megakar lepni valamivel. Én a gyűrűre tippelek, mivel már megkaptam tőle azt amire mindig is vágytam (tárgyról van szó) és emiatt más elképzelésem nincs. És említette is, hogy a kapcsolatunkról van szó stb...
Szerintetek?
CSAK NORMÁLIS válaszokat várok! Köszönöm!
Szorítok, hogy gyűrű legyen :) Szerintem a legjobb megoldás, ha nem ezt várod, és akkor nem csalódhatsz, viszont ha az akkor felhőtlen öröm! :)))))) Szorítok :)
22/L
Ha szereted, mondj igent, és kész. Mást nem tudok mondani.
Ha nem akarod még, előre szólj neki most, hogy -bocs, de nemet mondanék...
Igent fogok mindenképp mondani ha végül gyűrű lesz. Mert nagyon szeretem őt és én is ugyan úgy tervezek vele, ahogyan ő.
Elsőnek: próbálok másra is gondolni, hogy ha még sem az lesz ne csalódjak, de nagyon nehéz. Köszi a szorítást!
Nem tudom mikor lesz meg a meglepi, de akár mikor is megírom ide!
Én pár éve nyaralásokkor mindig reménykedem:D eddig semmi:P
talán idén :D:D:D:D
Nektek sok boldogságot, remélem összejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!