Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérik a kezem, melyik kezemet kell nyújtanom, hogy felhúzzák a gyűrűt?
Jesszus, ezen még sose gondolkoztam :)
Én helyből a jobb kezemre kaptam, azóta is ott van, és csak nézem, hogy milyen szép :)
Én úgy tudom, hogy a balra kerül az eljegyzési gyűrű, és később az esküvőkor a jobbra kerül a karikagyűrű.
Azért a balon van az eljegyzési gyűrű az esküvőig, mert korábban azt hitték, hogy a bal gyűrűsujjtól egyenesen egy ér vezet a szívig, és ezért arra húzták a gyűrűt, hogy ne szálljon el a szerelem a házasságig.
AMÚGY nekem a jobb kezemen volt az eljegyzési gyűrű is, mert mi már eleve karikagyűrűket vettünk, mert úgy gondoltuk, hogy nem veszünk külön eljegyzési gyűrűt, hanem annak az árát inkább a karikagyűrűkhöz adjuk pluszba, így vehetünk igazán szépeket (hiszen azt úgy terveztük, hogy életünk végéig hordani fogjuk).
Szóval elvileg bal kéz, hogy ne szálljon el a szerelem (látod, mi a jobbra raktuk, és nekünk elszállt xD) de lehet taktikázni ;)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!