Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után volt eljegyzés?
És hány évesek voltatok akkor? :) Szülők mit szóltak?
18/L
Mi 5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és nyár közepén/végén lesz az eljegyzés, tehát olyan 7 hónap együttlét után :) Az esküvőt jövő tavaszra/nyár elejére tervezzük ha minden jól megy :)
18L és 32F
Mi 4 éve vagyunk együtt....vagy idén vagy jövőben lesz szerintem az eljegyzésünk (jövőben végzek az egyetemmel). Meglepetésnek szánja a párom úgyhogy nem tudom hol mikor, csak sejtéseim vannak:D
21-L
Szia! 1év 11honap után volt az eljegyzés tavaly szeptbe a 20. Sznapomon. Esküvö idén oktoberben. :)
21N
1,5 év együtt járás (ebből fél év együttélés) után kérte meg a párom a kezem a szülinapomon :) ez 2éve volt, lagzi még sajna nem volt, nincs rá még meg az anyagi keret.
Szüleim örültek neki, bár mikor a párom mondta neki hogy mit tervez(csak párom és anyum tudott róla, nekem és a család többi tagjának meglepi volt), először azt mondta szerinte korai, de aztán ő is velünk örült. Ja és akkor voltam 21 éves, párom 26 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!