Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hogy leplezzem?
köszönöm a válaszokat:) Utolsó előtti:) akkor te is hasonló cipőben jársz:) Nekem is ez a bajom, hogy ezen agyalok, már minden kombináció átsuhant az agyamon:) Sok Boldogságot Nektek is!
Kedves utolsó! nem hiszem, hogy halogatta, legalább is szándékosan nem, csak mindig szó volt róla, hogy majd jövőre, ha a feleségem leszel, meg majd a lagzin, és szóltam apámnak, hogy majd jövőre lagziba jöhet, stb-stb. és bár konkrétan nem mondta, de ez nekem olyan "célozgatás" volt. Tudom, hogy nem szabadott volna bele élnem magam, de régóta vágytam rá. Nem szóltam, csak minden alkalommal csalódtam, szülinapok, karácsony, évfordulók... ezért tolódott, ráadásul mindig volt sajnos olyan esemény, ami miatt nem volt megvalósítható a dolog. most rendeződni látszanak dolgaink, gondolom, most gondolta úgy, hogy elkezdhetnénk közös jövőnket:) legalább is remélem:)
Köszönöm a válaszokat!
Gratulálok!!!:)
És hogy történt? Ha van kedved, meséld el!:)
05-30 12:43 vagyok! Na akkor elmesélem, nálunk hogy volt!
Én onnan tudtam, hogy készül valamire, hogy eltűnt az egyetlen gyűrűm, amit hordtam és kérdeztem is tőle, nem látta-e, de olyan jól tudta tenni a tudatlant, hogy -bár reménykedtem, hogy ő lopta el méretvételre- elhittem neki, hogy nem ő volt.
Aztán bálba mentünk és olyan furi volt az egész este, minden pillanatban készültem, hogy na most! na most! kéri meg a kezem. Aztán minden reményem elszállt, mert nem történt semmi. (Már dacból azt mondtam, ha nem kéri meg a kezem, ilyen helyzeteket kihagy, ráadásul Valentin nap estéjén!! akkor ennyi!!! Ilyen dili voltam:)
Erre másnap! Váratlanul! Csak úgy! Egyszercsak elémállt, láttam a rettegést a szemében és megijedtem, hogy valami baj van, mire kinyögte a nagy kérdést: "Leszel a feleségem?"
:D Én meg csak mint egy kismajom a nyakába borultam és el sem engedtem hosszú-hosszú percekig :)))
Aztán hozott fel pezsgőt. (Azt kint hagyta a kocsiban, arra az esetre, ha nemet mondanék, :D a kis gyagyás, majd közöltük a szülőkkel és koccintottunk :):):)
Szóval nekem is otthon kérte meg a kezem, mindenre gondoltam, csak erre nem, hogy így fog történni!:D
Sok boldogságot!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!