Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hogy leplezzem?
És ki volt az a kedves aki elmondta neked? Vagy honnan veszed,hogy mire készül?
Nem értem a kérdésed, így is úgy is meg fogsz lepődni, miért kell ezen görcsölni? Meg minek ez a gyerekes kérdés?
Ne haragudj de tényleg nem értem. Hány éves vagy?
Tárd szét a karjaid, nevess és mondd azt: "NA Véééégreeee!!!:D:D"
Viccet félretéve, sztem ha tényleg megtörténik,akkor is uúgy örülsz majd neki!:)
Így sem, meg úgy sem ugyanúgy reagálja le mindenki.
Én is sejtettem már, ezért olyan izé volt, mert azon járt az agyam, ha megtörténik, akkor most hogy is kell/illik viselkednem?? (mert ugye a filmekben sokmindent látunk)
De, amikor megkérte a kezem, eszembe se jutott gondolkodni, sőt :D még beszélni sem tudtam csak öleltem őt hosszú-hosszú percekig, mint egy kismajom. Aztán mondtam, hogy : "Ja, amúgy igen, vagy mondtam már?" :D
Hát ennyi!:)
Sok boldogságot!!
Szerintem konkrétan fossad össze magadat recsegő finogások közepette, amikor bejelenti. Az eléggé spontán reakciónak fog tűnni.
Előtte gyakorolj tejjel, hashajtóval.
Szerintem nem kell erre rágörcsölnöd.
Nekünk már megvolt az eljegyzés,de szüleim besértődtek,hogy nem előttük történt,ezért előttük is megkért.Tudtam mi lesz, a gyűrűt is láttam már...mégis úgy bőgtem,hogy csak na :)
Ne aggódj!Akaratlanul is vigyorogni fogsz :)
Amikor meglátod a gyűrűt, és ott fog vele állni a szerelmed, akkor szerintem biztos, hogy nem fog érdekelni, hogy már sejtetted.
Én nagyon boldog lennék a helyedben, mert én kb. 5 éve vágyom egy olyan pillanatra, amit Te át fogsz élni.Én viszont vagy soha, vagy még nagyon-nagyon sokára.:(
Sok Boldogságot!
Hidd el jönni fog minden magától. Abban a pillanatban tuti, hogy fülig érő mosolyod lesz, vagy ép bőgsz, vagy szorosan fogod ölelni a párod percekig.
Hiába tudod, hogy megfogja kérni a kezedet, de azt viszont nem, hogy melyik nap. De inkább próbálj nem ezen agyalni, felejtsd el az egészet, és akkor fog a legnagyobb meglepi érni amikor nem is számítasz rá.
Párom is ép a nagy lépés megtétele előtt áll, csak nekem adott egy időintervallumot, hogy max mennyit kell rá várnom. :) De amióta ezt tudom azóta azon vagyok, hogy ne ezen agyaljak, mert tudom jól, hogy akkor fog megtörténni a nagy dolog amikor a legkevésbé sem számítok rá.
Sok boldogságot!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!