Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért húzza az agyam? Akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért húzza az agyam? Akarja ő is?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Tudja jó, hogy arra vágyom, hogy a felesége legyek, és állítása szerint ő is erre vágyik. Mégis kikötötte, hogy addig nem jegyez el, amíg nem változom meg a viselkedésemben (nem leszek undok, stb.) Viszont olykor meg olyanokat szól be, hogy "ki tudja, lehet, hogy jövő héten ott lesz a gyűrű az ujjadon"... Minek mondogatja ezt, ha előtte meg mást mondott? Minek kell összezavarnia?
2011. máj. 23. 11:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%
Hát akkor ne legyél undok, és akkor tényleg "kitudja"
2011. máj. 23. 11:32
 2/26 anonim ***** válasza:
54%
szerintem azért mondogatja, mert reméli hogy akkor gyorsabban megváltozol
2011. máj. 23. 11:33
 3/26 anonim ***** válasza:
49%

Hány évesek vagytok?

Mert ha 25 alatt, akkor nem gondolja ő azt olyan komolyan hidd el.

Hány nővel volt eddig?

Kiélte már magát? És te?

2011. máj. 23. 11:35
 4/26 A kérdező kommentje:
Én 22, ő 29. Neki volt már több barátnője, sőt egyiket majdnem el is jegyezte...
2011. máj. 23. 11:37
 5/26 anonim ***** válasza:
69%
Ki kell érdemelned a jutalomfalatot?
2011. máj. 23. 11:39
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Ő szórakozik veled.

Nem őszinte a szerelme, nyeregben érzi magát, hogy van hatalma a kapcsolatotok folytatását illetően.

Azért is mondja ezt fölényesen: "addig nem jegyez el, amíg nem változom meg a viselkedésemben"...minek jár veled, ha nem fogad el olyannak, amilyen vagy? Miért akar irányítani???

A másik megjegyzés: "ki tudja, lehet, hogy jövő héten ott lesz a gyűrű az ujjadon"...nos mi ez, ha nem fölényesség és közben azon röhög hogy mennyire ő irányít.

Legközelebb mondd neki azt, hogy gondolkodtál a dolgon, mégsem akarsz még esküvőt... ne indokold meg miért, legyél titokzatos. A lényeg az hogy ne függj az ő döntésétől, ne engedd meg neki hogy szórakozzon veled!!!

Amúgy te mit érzel vele kapcsolatban? Nem lehet hogy csak élvezi hogy fölényben van? Érzed hogy húzza a agyadat? Őszintén!

26.L

2011. máj. 23. 11:45
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
Most akkor téged akar elvenni, vagy valaki mást, akivé szerinte válnod kéne...? Nem tudom, miben merül ki az "undokságod", de valamit nagyon át kéne nektek gondolni.
2011. máj. 23. 11:46
 8/26 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy szeret, viszont ma beleolvastam leveleibe a barátjaival, és ott olyanokat olvastam, hogy "már senkit se fog olyan közel engedni magához, mint anno" (azt a barátnőjét aki majdnem a menyasszonya lett), meg úgy hív a haverjai előtt, hogy a "csajom"... Ez nagyon nem tetszett, ezért kezdtem el gondolkozni, hogy mit is akar tőlem.
2011. máj. 23. 11:49
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne akarj a felesége lenni, nagyon fiatal vagy még, gondolj bele, a következő 10 évben mi minden történhet még...
2011. máj. 23. 11:50
 10/26 anonim ***** válasza:
87%

Pótlék vagy...

Még mindíg az előzőt szereti...

Xar ügy, de ne éld magad bele nagyon ebbe a kapcsolatba, ha jön egy jobb válts!

Én kb hasonló cipőben járok, csak nemrég kezdtem el rájönni..

2011. máj. 23. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!