Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 8 /9 gramm elég egy pár karikagyűrűhöz?
Azt hiszem a mienk is ennyi, elég vékony. Nálunk mondjuk az ár volt elsődleges, mert nem nagyon volt pénzünk, 19 000 ft volt a kettő.
Pár év múlva veszünk majd újat, mert ez elég origamis. Én most fogytam, kicsit nagy az ujjamra, beleakadtam egy szögbe, kicsit elhajlott, kézzel visszanyomtam.....
még 22:57 vagyok
egyébként már majd 3 éve megvan. szóval nem vészes.
persze ha van pénzed nem nézed, csak akkor én 70 000 ft-ot kerestem, a férjem meg munkanélküli volt.
5 év után, már szerettünk volna összeházasodni, nem akartunk nagy felhajtást, de gyűrűt igen. Nekem ez a belinkelt egyébként nem tetszik. A mienk tiszta arany, görög mintával. Pár évig kitart, addigra meg gyűjtünk, és veszünk másikat. De nem nagyon drágát.
Nekem az ilyenek tetszenek, főleg az alsó sor első kettője, hasonló a mienk is:
Nem hiszem, nekünk 20g-ból jött ki (egy nagyon kicsi és egy nagyon nagy kézre) és ez sem nagyon vastag.
Ha olcsót keresel azt javaslom, vagy vegyetek kész gyűrűt (nem túl eredeti, de jóval olcsóbb) vagy ha van olyan arany ékszer amit nem használtok akkor azt beveszik egy csomó helyen és úgy is kevesebbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!