Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés előtt ajánlatos beszélni ki mit vár a házasságól?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 14:25
11/14 anonim válasza:
Wow.. látod nekem ezek eszembe sem jutottak.
Nekem eddig a komolyabb kapcsolataimban ezek mindig kiderültem menet közben.. Ilyen dolgokat tényleg érdemes átbeszélni, ha addig nem kerültek szóba..!
12/14 anonim válasza:
Én nem értelek, szerintem ilyen témáknak már bőven a kapcsolat idején elő kell jönniük, ti miről beszélgettetek eddig? Mi a párommal nem is annyira régóta vagyunk együtt, de már volt róla szó, ki mikor házasodna, mekkora családot szeretne, hogyan képzeli az együttélést, stb.
13/14 anonim válasza:
Mi sem vagyunk együtt régóta (4 hónap) de már a gyermekeink nevét is megbeszéltük. :D Ehhez persze olyan a kapcsolatunk is, hogy nagyon egy irányba halad az életünk és mindkettőnknek messzemenően ez a legkomolyabb és legmélyebb kapcsolatunk.
Egyébként ilyen alap dolgokat már az első randin is megbeszéltünk. Hogy kinek mi az életcélja, nagy vonalakban.
Úgyhogy ezeket jobb tisztázni időben! Mert ha nem közösek az életcélok és ambíciók, akkor egy idő után elmehetnek a felek más irányba a kapcsolat rovására.
Sok boldogságot!!
22N
14/14 anonim válasza:
Nálunk a babakérdésen bukott is a dolog. Neki esküvő egyet jelentett a gyerekekkel, az én életem pedig nem tartott ott. Várni nem akart, így vége is lett. Jobb a főbb állomásokról alkotott elképzeléseiteket tisztázni, mert fájdalmas utólag! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!