Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik gyűrű szebb?
Figyelt kérdés
melyik gyűrű tetszik nektek a legjobban,melyik a második legszebb, és a harmadik.. ? :)
2011. márc. 30. 14:19
11/22 anonim válasza:
Első és harmadik között nem tudtam választani, de ha már többen szavaznak az elsőre, akkor én a harmadikra! :)
13/22 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ezüst lenne, hanem fehérarany!!! És nem gagyi (szerintem)!
1,3,2
:)
14/22 anonim válasza:
Amúgy az első válaszoló jól benézte, mert ez fehér arany
15/22 anonim válasza:
1.hely: 3. kép
2.hely: 1. kép
3.hely: 2. kép
A 3. képen ami van... rettenetesen gyönyörűűűű!!! :)
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nekem is a 3. a legszebb utána az első, aztán a második. :) És igen ez nem ezüst hanem fehérarany. A sárgaaranyat én nem szeretem. :) Bár az ezüstöt sem tartom gagyinak, van olyan akinek másra nem tellik. És különben sem az számít h miből van, hanem az amit jelképez.
2011. márc. 30. 14:55
17/22 anonim válasza:
Egyértelműen látszik, hogy fehérarany.
Nekem nem igazán tetszenek a köves gyűrűk, inkább a vésettek, de ha sorrendet kell felállítani, akkor 3,2,1:)
18/22 anonim válasza:
Ha valasztanom kell akkor a 3. Nem ertem, miert kell teleszorni kovekkel, a karikagyuru nagy szavakra utal, mint "orokke meg egymasei" azert nem szabadna megszakadnia. Nalam ez a szempont es meg talan a 3. a legfolytonosabb.
19/22 anonim válasza:
Kifejezetten nem szépek, egyik sem!
20/22 anonim válasza:
Szerintem is a 3. a legszebb
Sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!