Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben?
A baratom multkor, veszekedes kozben a fejemhez vagta, hogy sosem vesz el, mert orult vagyok. Aztan persze bocsanatot kert, hogy neha csak elbizonytalanodik, a problemak miatt stb. Mar egyutt elunk, vettunk sajat lakast, ezt azert emlitem, mert szerintem a 30 eves lakashitel, mar eleg elkotelezettseg.
Ma felhoztam, hogy akkor mi is legyen ezzel a hazassag, meg gyerek kerdessel. Erre mondta, hogy ehhez neki kulonletre van szuksege (majd majusban megyek a csaladomhoz kethetre), o akkor gondolkodni akar, hogy egyaltalan akar-e hazassagot, vagy velem egyutt lenni?!
Ez nekem nagyon rosszul esett. Ezek szerint most azon gondolkodik, hogy elhagyjon-e?
Vele most nem tudok errol beszelni, mert nem latom ertelmet, hogy megint osszevesszunk. Varom az "iteletet", ami majd majusban jon.
Ti megis mit tennetek? Mit mondanatok? En ezt nagyon megalazo helyzetnek tartom.
Nehéz kérdés.
Szerintem le kéne ülnötök,és meg kéne beszélnetek a dolgot.
De nem úgy hogy ilyen rosszindulatú dolgokat vágtok egymás fejéhez.
Beszéljetek a kapcsolatotokról,és arról hogy mit vártok el egymástól.Ha ennyire nem bírod a bizonytalanságot,akkor mond meg a párodnak hogy ne hagyjon kételyek között vergődni,mondja el neked hogy mit szeretne.Bár az hogy a haverjaival lóg míg te keményen dolgozol....
Legalább segíthetne akkor neked valamit otthon,mondjuk takaríthatna,vagy főzne.Ha a párom dolgozna,én meg otthon lennék,akkor én megpróbálnám kompenzálni valahogy azt hogy nincs munkám,ezért ott segítenék ahol tudnék.
Ezt nektek kell megoldanotok.
Javaslom egy kicsit vonulj vissza, bocsánat kérően mond meg neki, hogy csak a pillanat hevében hoztad fel ezt a házasságot, meg gyereket, mert előbb még ki kell élnetek magatokat... stb. Ezzel kellően megpuhítod. Utána kicsit alá kellene rendelned magad, hogy igazán nyeregben érezze magát, és azt is lássa, hogy mennyire fontos neked, és pont ez az, ami majd megalapozza a sikeredet.
Ha már látszódik rajta, hogy ő a "kakas a szemétdombon", akkor kezdődhetnek, az apró utalások a házasságra és a gyerkőcre. De vigyázz! Ne legyen túl erős az inger, ne állj meg csillogó szemekkel egy bababolt kirakata előtt és ne emlegess semmilyen gyűrűt. Inkább menjetek moziba vmilyen romantikus filmre, próbáld rávenni vmilyen házi állatra, amit tudnál babusgatni.
Innen jön az igazi "támadás",mert 1. látja rajtad, hogy teljesen oda vagy érte; 2. érzékeli a célzásaidat.
Innen jön, a "boldog vagyok, de vmi hiányzik az életemből" előadás. Az utcán ha babakocsit látsz, vagy kisgyereket, sóhajts fel, kicsit szorítsd meg jobban a kezét. Ha pedig kérdezi, hogy mi az, akkor halkan mond, hogy semmi, és légy kissé szomorú, ugyan ez esküvői menetnél, menyasszonyi ruhánál. A szg-en találja meg, hogy gyakran nézegetel gyerekekkel és házassággal kapcsolatos oldalakat, ha rá kérdez, csak bagatellizáld el, hogy csak véletlen, meg hogy csak unalomból olvasgattad. Így lassan bűntudata lesz és tudni fogja, hogy Ő is megtehet érted annyit hogy az álmaidat valóra váltsa.
Persze ez egy hosszú és kényes folyamat, de a még a kéthetes távol lét előtt vágj bele, mert az után már késő.
Ha tényleg szeret téged és egy értelmes, normális férfi, akkor ez 110% siker, ha nem, akkor jobban jársz ha külön mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!