Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon lesz még eljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lesz még eljegyzés egyáltalán, érdemes erőltetnem?

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve élünk együtt a kisfiunk 14 hónapos, mindenhol a feleségeként emleget, de eljegyzés, gyűrű sehol.Ilyen helyzetben mit tegyek?

Jól esne egy lánykérés, de hát nem nagyon akaródzik Neki! Szerinte mi vagyunk a családja, és mi vagyunk Neki a legfontosabbak, és régebben meg akarta kérni a kezem, csak nagy hassal nem akart esküvőt. Nem hinném, hogy magától megkérné a kezem (bár ki tudja), viszont ha nyiltan eléállnék tuti lenne esküvő, de ezt olyan kierőszakoltnak érzem......

2009. febr. 23. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Ha neked fontos az eljegyzés és az esküvő, igenis próbáld ráterelni a szót, és mondd el neki. De semmiképp se erőltesd. Viszont ha nem annyira fontos, akkor hagyod. Nálunk sincs szó róla, pedig már több éve együtt vagyunk. Én úgy vagyok ezzel, hogy az egész életemet vele szeretném leélni, tehát még bőven van időnk összeházasodni.
2009. febr. 23. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak annyi "választ" el a vágyadtól, hogy megemlítsd a házasságot, nem kierőszakolás. Miért is lenne az?

Lehet a párod azt gondolja, hogy neked ez teljesen jó így. Mármint a papír. Mint írtad, a feleségeként említ mindenhol, akkor miért lenne erőszak?

Legfeljebb egy kis kényelmetlen öltönyről lehet szó, de ma már farmerben esküdni kuriózum! :P.

Ha a felesége akarsz lenni muszáj a vágyaidat, igényeidet, elvárásaidat elmondani neki már most is.(fontos, hogy kölcsönös legyen)

Szerintem alap dolog a házasságban/kapcsolatban, hogy tudjon a párod a vágyaidról. A minden napokban mindig kitalálgatni, hogy minek örülnél...az is kicsit problémás.

A házasság nagy dolog és nem baj ha ott kezded:).

Remélem minden rendben lesz!! És olyan a párod, hogy minden vágyad valóra válik ;).

2009. febr. 23. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

ha legközelebb azt mondja, a feleségem, mond, hogy még csak élettársa.

Ebből vennie kell a lapot. Nálam így volt :).

De mai divat szerint te is megkérheted a kezét :)

2009. febr. 23. 17:08
 4/6 anonim válasza:
79%
szia!azt akarom mondani hogy semmi képen ne erőltesd mert attól minden férfi megijed, és lehet hogy még rosszabbra fordul a kapcsolatotok:( kérlek ezt fogadd meg!!!
2009. febr. 23. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy rákérdezel, abszolút nem kierőszakolás! Leírásod alapján biztos, hogy nagyon szeret titeket. Csak tegyél neki egy utalást, nem kell, hogy megkérd őt, majd nézd meg, hogy mi lesz a reakciója.
2009. febr. 24. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!

azóta sem történt változás?

nem volt alkalmad beszélni vele? vagy célzást tenni valahol arra, hogy nem vagy a felesége?

engem nagyon érdekelne.

2009. márc. 24. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!