Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a baratomnak. Hogy nagyon orulnek az eljegzésnek?
Szia!
Igaza van annak,aki azt "vallja",hogy a pasik házasság nélkül is mindent meg kapnak.
Az én párom pl. gyereket szeretne,de házasségot nem Na,tipikus mi? Egyszerűen,neki a házasság csak papír.De ha neki nem fontos,értem megteheti.Ahogy nekem se olyan fontos (csúnyán mondva) a gyerek,de ő nagyon szeretne.Hamarabb lesz gyerekünk,ha össze házasodunk.Házasság nélkül nem szülnék szívesen,kicsit régi módi vagyok.
Egyébként a páromnak azért nem fontos,hogy házasodjunk,mert nem akarja,hogy a tisztelt rokonságnak az lenne a véleménye,hogy csak azért vesz el,hogy legyen neki hol lakni(mert nálam lakik,és a tisztelt rokonoknak ez furcsa,hogy nő létemre van házam,mert általában a nő költözik a férfihoz) Szóval neki ezért nem sürgős.
De megbeszéltük,hogy ha rendbe jövünk anyagilag,akkor már az esküvőre gyűjtünk.
2 éve vagyunk együtt,az elejétől együtt lakunk
Bocsi utolsó vagyok,mindent írtam,csak választ nem..
Szóval,ha el akarod neki mondani,csak lazán hozd fel a témát(hogy mit szólna hozzá,ha...) vagy mi a véleménye a házasságról,eljegyzésről.
Talán mond rá valami biztatót,aztán mondhatod neki,hogy neked az minden vágyad,hogy feleség légy!
Reméljük veszi a lapot(ha nem beszéltek erről,szerintem magától nem gondolja,hogy el kellene vegyen)
Én céloztam rá 2éve, nem vágta le egyből hogy mit is akarok, de mikor észbe kapott, akkor ő kezdett el róla beszélgetni:)
Ha azóta felhozom akkor a válasz:"ezt nem lehet előre megbeszélni majd meglepés lesz XD"
Azóta is várom a meglepetést:(
Az én párom mindig azt mondja, hogy ilyet életében csak egyszer kérdez egy férfi, és csak is akkor, ha 100%-osan komolyan gondolja.
Mi beszéltünk már erről, sose kérdeztem mikor lesz, hogy lesz, csak azt tudom, hogy lesz :) De a lényeg, hogy nálunk ez egyáltalán nem kényes téma, sőt, jó néha ábrándozni a közös jövőről :)
Kérdezd meg esetleg mikor akar gyerekeket :D Mégiscsak előtte illene, ha baba után kér meg, az olybá tűnne hogy csak azért kér meg mert lett egy közös gyermeketek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!