Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzés függ anyagi háttértől, személyes egzisztenciától?
nem. ha szerelem számít és az h megtaláltad életed párját.
ha meg a rongyrázás,akkor igen.
ezt nekjed kell érezni.
amikor a férjem megkért,albiban laktunk,semmink nem volt csak egy öreg skoda. de megkért.aztán elvett. 2 tanúval, szertartás nélkül.
azóta is boldogok vagyunk,már 7éve,2 gyerekkel.
aki attól etszi függővé az eljegyzést,esküvőt, h mikopr lesz pénze többszázezres ruhára,lagzira,nászútra háááttt..
az gáz. ott biztos nincsenek igazi érzelmek.
Nem igazán értem. Hogy érted azt, hogy "függ tőle"? Szerintem attól függ, hogy a pár mit akar. Ha két ember meg akar házasodni, akkor általában ezt eljegyzés előzi meg, ezzel nyilvánítják ki házasodási szándékukat egymás és a család felé.
Az, hogy milyen az eljegyzés, az meg attól függ, hogy milyet szeretnének, és esetleg itt már szóba jöhet, hogy anyagilag hogy állnak, ha pl. az eljegyzésüket egy étteremben akarják ünnepelni, esetleg kicsit puccosabban, akkor az ugye nincs ingyen. Ha nincs pénzük erre, akkor ilyet valószínűleg nem is fognak tartani. De történhet úgy is az eljegyzés, hogy csak ők ketten vannak ott, a lány kap egy gyűrűt, és persze megkéri a kezét a fiú, akkor ők onnantól kezdve jegyesek.
Vagy te arra érted, hogy pl. régebben csak akkor jegyezte el a férfi a nőt, amikor már elért egy bizonyos egzisztenciát? Mert szerintem ez ma már nem függ ettől. Eleve a párok nem csak az esküvő után élnek együtt a legtöbb esetben, ezért nem is kapcsolódik olyan szorosan össze a kettő. Régen általában nem volt addig lejegyzés, vagy méginkább esküvő, amíg nem volt biztos a kettejük közös megélhetése. De azért régen is sokan éltek a szülőkkel együtt.
Nem ,
engem már az se érdekelt volna ha bizsuval kérnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!