Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek korai? 22 leszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai? 22 leszek a barátnöm 17 és és karácsonykor szeretném eljegyezni akor már lasan 4 éve leszünk együtt és mindenél jobban szeretem és megtaláltam az igazit vele akarom leélni az életem. Szerintetek nem korai?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 17:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hajrá!!!:)
2011. febr. 27. 17:52
 22/23 anonim ***** válasza:
77%

"Egy gyűrű pedig semmilyen kötelezettséget nem jelent"

Na látjátok ez a baj, hogy a mostani fiatalok (vagy sem) így fogják fel ezt...

Egy gyűrű (jegygyűrű) jobb esetben az örök hűséget, összetartozást jelenti (kéne jelentse). Nem pedig úgy kéne felfogni ezt az egészet, hogy sebaj, ha nem megy majd visszaadom. Egy 17 éves még elég gyerek szerintem egy eljegyzéshez, mire 20 lesz már túl lesz házasságon gyermeken, mindenen, olyan hirtelen, korán jönne ez az egész. HA pedig nem lesz esküvő még 4-5 évig akkor most minek eljegyzés? Csak hogy legyen amit mutogatni? :-S

Szerintem még várhatsz 2-3 évet, de a Te (Ti) döntésetek.

2011. febr. 27. 17:56
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
A 4 év az eljegyzés mellett szól. A 17 ellene. Döntsd el, melyik érv az erősebb. Ha a barátnőd családja nem talál kivetnivalót benne (mivel 17 évesen még van beleszólásuk, a helyedben először velük beszélnék), akkor miért ne?
2011. febr. 27. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!