Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai? 22 leszek a barátnöm 17 és és karácsonykor szeretném eljegyezni akor már lasan 4 éve leszünk együtt és mindenél jobban szeretem és megtaláltam az igazit vele akarom leélni az életem. Szerintetek nem korai?
Szerintem korai. Én 18 éves vagyok, a barátom nemsokára 22, 2,5 éve vagyunk együtt, és azt mondta még amikor kb 1 évesek voltunk, hogy érettségikor szeretne eljegyezni. Mondtam neki hogy ne, mert fiatalok vagyunk még ehhez, minek? Eljegyzés nélkül is lehetünk boldogok. Jóó...tudom hogy az eljegyzéssel sem kötelezem el magam, de mégiscsak komolyabb. Én is megijedtem egy kicsit, bár nem tudom mitől, mert én is nagyon szeretem őt, de valamiért mégis visszariadtam. Én akkor szeretném hogy eljegyezzük egymást, amikor már nagyon stabil lábakon állna a kapcsolat, és éretten, felnőtt fejjel tudunk mindketten gondolkodni. Hiába érzem sokszor, hogy igenis felnőtt vagyok már, és jó a gondolkodásmódom, mindig rájövök, hogy mégsem az. Meg én úgy szeretném az eljegyzést, ha utána fél-egy évre rá össze is házasodunk. Mert eljegyezzük egymást, és nem tudom, mondjuk 6 év múlva összeházasodunk, az kicsit fura. Legalábbis nekem. És mivel még nem szeretnék összeházasodni, ezért még az eljegyzést sem szeretném.
Jól gondold át, ha úgy érzed hogy nem elég stabil a kapcsolat, akkor szerintem hagyd. De én egyébként is várnék még pár évet. Hidd el így is lehettek boldogok, nem késtek le semmiről :)
18L
Eljegyzés nem korai, pláne négy év után! Az esküvővel tényleg várjatok még egy kicsit, és addig próbáljátok ki az együttélést is, ha eddig nem volt meg, hogy abban is összecsiszolódjatok, mielőtt belevágtok!
Amúgy sok bolsogságot!
14 éves volt amikor összejöttetek?
remélem eleget vártatok az első szeretkezéssel
Én 12 voltam mikor először megkérte a kezem. El sem hiszitek, milyen büszkén hordtam azt a bucsus bicsut. Most is bent van az ékszeres dobozkámban. Valahányszor vitáztunk gyerekként, mindíg megkért. 15évesen keztünk el komolyan járni. Egy éve házasodtunk össze. már van egy kislányunk.
Ezt azért írtam le, mert neked kell tudnod. A férjem és én már 12 évesen tudtuk. Ha te úgy érzed, szereted őt, életed párja, gyermekeid anyja stb... Akkor tedd. Itt nincs korán, se későn. Ha TE azt mondod, hogy márpedig én akkoris eljegyzem, akkor mi hiába jártatnánk itt a szánkat, akkor is megteszed. Én bíztatlak!
Jótanács: lánykérésnél (mikor már a szülőket kérdezed) vigyél a párodnak, anyukának virágot (a párodé nagyobb legyen!) apukának egy üveg italt. Legyél hivatalos. Mond el hogy feltett szándékod vigyázni a lányukra!
Írod, hogy az apósjelölted elég szigorú. Biztosan tudja, mióta vagytok együtt, ezért gondolom, hogy nagyon jól esne neki, ha megbeszélnéd vele is a szándékodat. A hivatalos lánykérés, eljegyzés úgyis a szülőktől való engedélykérés. Ha a barátnőd is ugyanazt érzi mint te, akkor nem tartom korainak. Ha már ennyi ideje kitartotok egymás mellet, sőt az érzelmeitek egyre mélyülnek, jöjjön a lánykérés. Apósjelölted meg kimondottan boldog lesz, hogy tisztességesen viselkedsz a lányával és velük, szülőkkel is.
Kívánom, hogy ilyen boldogan éljétek életetek hátralevő részét, mint amilyenek most vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!