Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis hogyan mondjam el anyámnak?
Tudom, h sok beleszólásom az eljegyzési tervekbe nincs, de a párommal beszéltük, h mikor a család előtt lenne a kérés, akkor én anyámat meg az élettársát kihagynám, helyette a Nagypapámat és a Nagynénémet hívnám meg...
A baj ott kezdődik, h ha egyszerre lennének ott, akkor az gáz... meg vita is lenne, ha csak a Nagypapám, meg Anyám, akkor Anyám kikelne magából, és az apjával összebalhézna..
Viszont ha kihagyom őket, akkor meg azért lenne a balhé, ha kettő lenne, akkor meg azért..
Én jobban szeretem a NAgypapámat, meg a Nagynénémet, mint az anyámat, meg azt a palit...
mégis mit lehetne ilyenkor csinálni :(
Egy elkeseredett nemsokára menyasszony....
Teljesen megértelek,és maximálisan tisztellek azért,h a rosszallásod ellenére mégis mutatsz némi tiszteletet az anyukád iránt...márcsak a szó jelentése miatt is gondolom.
Én a helyedben tiszta helyzetet teremtenék.Én leülnék anyámmal,és elmondanám neki,h mmilyen érzések motiválnak,ha kell emlékeztetném a múltra,esetleg arra,h a bátyád ezt hogyan rendezte,és ha minden kötél szakad te is megteszed ugyanazt.Elmondanám,h mennyit jelentenek azok ,akik akkor melléd álltak.Megértetném vele (megpróbálnám),h szeretném,ha mindannyian ott lennének,ki azért,ki ezért.
Sztem erősítsd meg magad a beszélgetés előtt,pláne ha még ő a sértődős,döntsd el,h nem hagyod megad felhúzni,akármivel próbálkozik is.És mondd meg neki,h te így szeretnéd,ez a te napod,és kész.Ha nagyon harciassá válna,közölheted vele,h nem muszáj eljönnie,csak ha tud a te terveiddel azonosulni.Ha nagyon nem tetszene neki,és otthagynám,hagy forrja ki magát,és nagy nap előtt 1-2 nappal felhívnám,h hogy döntött,mert a te meghívásod még áll,de a te terveid szerint.
Azt hiszem ismerem a típusát.Én csak úgy tudnék védekezni a bántásai,vagy a sértései ellen,hogy ha előre eltervezem,h vagy úgy ahogy én szeretném,vagy sehogy,és nem hagynám,h belémálljon.
Elég szoros kapcsolatom van a unokatesómmal,akinek csúnyán váltak a szülei.Az ő lagzijára is úgy készültünk,h számos tervünk volt arra,h hogyan kérjük meg az anyukáját,h távozzon.Ehhez képest úgy megemberelte magát az anyja,h le a kalappal.
Hasonló kellemes csalódást kívánok neked is!
17.08
Teljesen korrekt volt a válaszod, kb így is van, amiket mondtál.
Szerintem is le kell vele ülnöm beszélgetni, kiváncsi leszek, h hogyan fog rá reagálni...
Azért írtam a kérdésnél, hogy beleszólásom nincs, mivel a párom szervezi az egészet :) csak hát felhoztam a témát, hogy én nem akarom anyámmal ünnepelni, mert mert... nem akarok. Mert..nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!