Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kedvesem (20) megkérte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvesem (20) megkérte a kezem. Nagyon szeretnénk ezt az osztálytársaink előtt bejelenteni. Házibulit nem szeretnénk tartani, így nem tudjuk, hogy, hogyan mondjuk el, hogy elég nagy legyen számukra a meglepetés. Ötletek? 20l

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Siker, sikerélmény, büszkélkedés, irigység érzésének felkeltése másokban, stb. Vagy nincs igazam? Tényleg csak az örömötöket akarjátok megosztani? Biztos?
2011. febr. 13. 20:19
 12/16 A kérdező kommentje:
nem akarunk irigyeket. csak egyszerűen meglepni vele azokat az embereket akik fontosak nekünk. akkora felhajtást nem szeretnénk, h sulirádióba bemondani...vszínüleg majd egyik szünetbe összehívjuk a bandát
2011. febr. 13. 21:26
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
állítsátok át facebookon :D
2011. febr. 14. 09:06
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

19:29 és 19:34-es!!!

Ha már ilyen bunkók vagytok,akkor én is közbe szólnék.Nem vagytok okosak és ha nem értetek hozzá akkor csitt!!!

Tudjátok 25éves korig lehet középiskolába járni!Hallottatok már OKJ-s képzésekről vagy tanfolyamokról???Mert hogy ezek középiskolába vannak ahol osztályok vannak!Különben meg mire gondoltál?Arra hogy buktak?És akkor mi van?Nem a te dolgod.Ne ítélkezz.

Én is a 20at töltöttem amikor érettségiztem,képzeld.

Év vesztes vagyok+5éves gimi!!

A kérdezőnek viszont azt üzenem,hogy szerintem sem jó ötlet ezt szétkürtölni.Akik közel állnak hozzád/hozzátok annak említsétek meg.Szétkürtölni az egész osztályban/iskolába értelmetlen,gyerekes...

2011. febr. 14. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sem kell szétkürtölni. Biztosan vannak irigyek, vagy akikkel nem vagytok annyira jóban. Azok csak áskálódnának a háttérben, hogy nagyzoltok. (én is röhögnék, ha egyik nem kedvelt évfolyamtársam bejelentené ország-világ előtt...)

A gyűrűt úgy is látják mások is. Fölösleges kidobolni.

Meg szerintem ez az egész nem erről szól. De a Ti dolgotok.

21-L

2011. febr. 14. 16:31
 16/16 Girlnextdor ***** válasza:
szerintem meg varjatok a hazassaggal...raertek meg
2011. márc. 12. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!