Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor az eljegyzési gyűrűt vissza kell adni a fiúnak? Vagy mi legyen vele?
"én még az 1. vőlegényemtöl kapottat bevágtam a zaciba "
fojjjjjj,jó parasztos viselkedés,na látod,pont ezért illik visszaadni,ne legyen belőle senkinek se baja
ismertem egy csajt, aki elkérte az exvőlegénytől a gyűrű papírjait, hogy igazolni tudja, h valódi gyémánt vagy mi a fene van benne.
na, az azért erős volt...
A pocilakós vagyok :]
Köszönöm, aranyos vagy :)
Én is beadtam a zaciba ,mert a fiú nem akarta elvinni. Utána meg többet nem akartam látni.
A zaciba nem sokat kaptam érte, de úgy mondtam ,hogy nem is akarom kiváltani.
Én ebben babonás vagyok: Ha megtartod az eljegyzési gyűrűt ilyenkor akkor szerencsétlenséget hoz rád, ha elajándékozod akkor annak az illetőnek lesz szerencsétlensége.
Én szerencsére mind a két szerencsétlenségtől megszabadultam egyszerre.
szerintem attól is függ, ki szakított.
ha Te, akkor ne tartsd meg, bármennyire is tetszik, ezzel tényleg nyomatékosítod a döntésedet. pláne ha értékesebb, akkor egyértelmű, hogy visszajár.
ha azonban a fiú szakított, jogod van megtartani a gyűrűt, akár azért, mert tetszik, akár az ára miatt, de én azért mégis megkérdezném a fiút erről, mi a véleménye, ő szeretné-e visszakapni, mert én megtartanám, ha nincs ellenére. ha vissza szeretné kapni, lennék olyan nagyvonalú, hogy odaadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!