Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzesi ebed! Ki legyen ott!?
A parom Karacsony ellot terdelt le elem, es mind a ketten izgultunk mintha elet –halal kerdes ben dontottunk volna! En igent mondtam….es azota, kicsit tobb kerdes adodott, volt amit ugyesen megoldottunk, de legfobbkep O volt a nagyon talpraessett, es megnyuktatott! Karacsonykor voltak a szulei nalunk es at adott egy szep koves gyurut, a karika gyuruket majd kesobb! Az a nagy gondom jelenleg hogy az ELJEGYZEST Augusztusban szeretnenk, es nem tudom kit kell meghivni!? Hogy is kell ezt csinalni?! A parom nagyon nyugott, mert azt mondja hogy addig meg van ido! De en szeretek mindenre idoben felkeszulni, es nem utolso percent rohangalni minden utan! HA VALAKI tudna nekem segiteni! Azt sem tudom hogy fogjak hozza! Mindenkinek lesz 2 par komaja vagyis oszesen 8 ember, aki a lakziban nagykoma, meg kiskoma! A lakzi majd cask jovore lesz! Akkor Oket (mind a 8-at meg kell hivni)?! A szerelmemnek van egy testvere, nekem is, szoval, ok is(persze, parban)! Es persze a szulok! Ez kb(8+4+4) es mi ketten 18 ember! Nem sok ez egy kicsit!?J Ja, es az egy masik kerdojel szamomra hogy hova terbe ez a par jo ember! (ha nagyon stressesnek tunnek akkor nyugottal lojetek le!)
Elore is koszike a valaszokat!
Ne haragudj, de én sem értem, hogy mi ez a nagy készülődés. A lagzinkat mi 3 hónap alatt megszerveztük! Miért kell egy eljegyzést ennyire túlfújni!
Nálunk annyi volt az eljegyzés,hogy a párom megkérte a kezem, utána rá két napra volt egy ebéd a családdal otthon, és helló! Nem tartottam ez akkor kaliberű dolognak,hogy 3 napig ünnepeljük!
Latszik, hogy manapsag milyen kevesen tartjak a rokonsagot es apoljak a csaladi kapcsolatokat.
Eljegyzeskor nalunk meghivjak a szuloket, nagyszuloket, testvereket, szulok testverei es azok gyerekei, keresztszulok. En meg az edesanyam elso unokatestvereit is meghivnam. Nalunk nincsenek komak, csak nasznagyok, ok is hivatalosak. Es persze mind parral. Szoval csak az en reszemrol lennenek kb. 30-an legalabb.
Nagyon szepen koszonom a sok valaszt, meg azt is koszonom hogy segitel abban hogy helyesen irjak!
lakzi - lagzi
nyugott - nyugodt
nyugottan - nyugodtan
ellot - előtt
talpraesset - talpraesett
megnyuktatott - megnyugtatott
En nem elek Magyarorszagon, egy nap 10-15% ban hasznalom a magyar nyelvet! Sajnos van meg mit tanuljak! Ha valaki azt hiszi hogy a parom azert vesz el mert beszelem a magyart, akkor teved, de az egy kizaro ok lenne ha nem tudnam!
hasznos valaszokat kapam! En nagyon boldog vagyok most, es csak az tart most vissza minket az eljegyzestol hogy mind a ketten suliba jarunk meg, de mellete dolgozunk! es Augusztusban ha mar az allamvizsgan tul leszunk akkor pont jol fog jonni, es kicsit lazithatunk! es kerhetunk 2 szabad napot! a Szivemet orom arasztja el es ....lebegek! Ugye ertitek!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!