Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Melyik gyűrűt válasszam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik gyűrűt válasszam eljegyzésre?

Figyelt kérdés

Az egyik a "hagyományos" formájú eljegyzési gyűrű 1db kővel.

Érvek mellette ellene: fehér arany,1 db kisebb méretű briliáns kővel, "eljegyzésre való" forma (így biztos nem lőnék mellé vele) viszont éppen ezért hagyományos megszokott nem annyira különleges vagy egyedi (a hölgynek ha nem is briliánsból de hasonló formájú gyűrűje már van)

, méretet is módosítani kell rajta (nem gond de ez is érv).

A másik szintén fehér arany,4 db (de a briliánsnál kisebb méretű) zafír kővel ami ráadásul rózsaszín! (ritka)

színű. A gyűrű kialakítása érdekes 2 2 ágú megoldás(ezt nem részletezem)

Érvek mellette ellene: fehér arany, rózsaszínű kövek (zafír) - ez a kedvenc! színe a hölgynek, különleges,

nem a megszokott forma (és szín), méretpontos, még csak hasonló sincs a hölgynek.Viszont nem briliáns, egyedi formája alapján nem egy "tuti biztos" választás (bár az ékszerész szerint lehet eljegyzési gyűrű,mert nem dívik már nagyon a hagyományos forma)

Árban nem sok különbség van a kettő közt. Swarovski, bizsu, s egyéb bóvlik kizárva. Mindenképp meglepetés lenne így a közös vétel is kizárva.ÉN talán inkább a másodikat tenném előre, ÉN inkább a különleges egyedi dolgokat favorizálom nem egy minden ujjon visszaköszönő gyűrűt. De mellélőni sem szeretnék vele. Viszont a brill az mégiscsak brill és arról már messziről látszik hogy egy eljegyzési gyűrű..

( -szal a kedvenc színed a rózsaszín? -igen azis.. mega fehér is, meg a sárga is meg a... ) :D

A hölgy nem egy gazdag családból származik, és én sem, szal nem ezért lenne a brill..

Szal szerintetek? Melyiket?

2011. jan. 27. 09:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, abból én a másodikat választanám, hacsak nem ultrakonzervatív a kedves hölgy ilyen szempontból (én a magam részéről örülnék, ha vmi különlegesebb gyűrű lenne az eljegyzési gyűrű :D).

21/l

2011. febr. 3. 00:16
 22/31 anonim ***** válasza:

Alulról a második. Azzal nem lőhetsz mellé, és gyönyörűűű! (Picit jobban tetszene ha a brill nem úgy lenne befogva hogy körülötte vannak azok a bogyók).

A másikat, az egyedibbet meg majd megcsináltatod a 10. házassági évfordulótokra :))) Nagyon szép, nem kicsit irigylem.

2011. febr. 3. 08:06
 23/31 anonim ***** válasza:
73%

"Svarowskynak nagyon örülnék, bármilyen gagyi is egyes sznob emberkék szerint, szerintem gyönyörű."

Semmi különbség nincs egy sima bizsuboltban megtalálható kollekciózoz képest, mindössze az, hogy "Swasrovski" és drága. Emellet még a minősége is szar, ezért nem tetszik "egyeseknek", nem azért mert sznobok, hanem, mert van eszük. Ezzel szemben te örülnél neki, mert szép és mégis csak swarovski, drága is, bár azt se tudod, hogy kell leírni, az se baj, ha szét esik két hónap után. Akkor ki a sznob?

Második, nem egy rikító hatalmas színes dologról van szó, szerintem életében nem tud majd úgy felöltözni, hogy elüssön tőle. Nekem is van kicsi türkiz színű kő az egyik gyűrűmben, 10év alatt sosem voltam olyan ruhában, amihez nem tudom felvenni.

2011. febr. 3. 13:29
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat, valóban elírtam,de azért látom, (többnyire) értetted, mire gondolok. Igen, szerintem az szobság, ha az ilyen ékszereket valaki legagyizza/lebóvlizza meg azt mondja rá, hogy divatékszer. Örülök neki, hogy neked van annyi pénzed, hogy ezekkel a szavakkal csak úgy dobálózz, tök jó lehet neked :):) Ja és nekem azért tetszik, mert szép, nem pedig azért mert dárga. Ha 300 Ft lenne, akkor is tetszene. Nem vagyok sem anyagias, sem SZNOB, hogy 100 000 alatt nem veszek fel ékszert, mert az csak gagyi lehet.Mindegy, ezen ne vitatkozzunk, te biztosan sokkal jobban értessz hozzá, volt lehetőséged összehasonlítani más kategóriájú/értékesebb ékszerekkel is.

Egyéb helyesírási farkashibáimért utólagos elnézésed kérem.

2011. febr. 3. 14:08
 25/31 anonim ***** válasza:
kép?igy nem tudok segiteni
2011. febr. 3. 14:41
 26/31 A kérdező kommentje:

magamat idézve:

"A kérdező kommentje:

Képek: [link]

A képen, az egyedüli sárga aranyból készült gyűrű lenne a kettes számú jelölt (persze fehér aranyból és rózsaszín zafír kövekkel csak sajnos olyan képet nem találtam)

A "hagyományos jelölt" - a képen alulról a második lenne. (esetleg az utolsó)

Szerintetek? "

2011. febr. 3. 15:57
 27/31 anonim ***** válasza:
77%

Vazeg, te nem érted/nem vagy normális.

Azért vagyok sznob, mert nem adok ki 30 ezret egy olyan gyűrűre ami hamar tönkre fog menni, mert szar? Mert csak bevonatos és majd bezöldül, mert a kő ragasztva van és majd kipotyog? És a 30ezer még rendes garanciát sem jelent, mert nem csinálnak semmit az üzletben?

Azért DIVATÉKSZER, mert egyszerűen nagyrészt tönkremegy. Nem fogod tudni hosszan élvezni, mert nem jó.

Az, hogy leszarozom, az azt jelenti, hogy nem adok ki 30-40 ezret egy szarért, ha annyiért lehet olyat is kapni ami nem megy tönkre, nem azt, hogy szarom a pénzt, és 100 ezer alatt nem veszek ékszert.

Az egész lényege az, hogy drága és szar. Ezért gagyi. Az ár és az érték egyáltalán nincs arányban.

Nem azért, mert olcsó. Érteeeem?

Elég komoly komplexusaid lehetnek pénz téren, ha csak azt látod, hogy fú ennek van pénze biztos jóval több mint nekem, és még hülye is, ahelyett, hogy értelmeznéd, hogy nem azért tartom szarnak, mert szerintem olcsó, hanem azért mert szar a minősége és még drága is.

2011. febr. 3. 16:06
 28/31 anonim ***** válasza:

Én az alsó kettő közül választanék, de főleg a legalsó tetszik!

A színnel nekem nincs problémám, nekem is van lila köves arany gyűrűm (kicsi kő) és soha nem volt olyan, hogy ne tudtam volna felvenni, de eljegyzésre jobban tetszene egy "tipikus" eljegyzési gyűrű!

Gratulálok és sok sikert! :)

2011. febr. 3. 18:29
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

Vazeg, te nem érted/nem vagy normális.

Én csak ennyit mondok. B@sszus fogadd már el, hogy nem értünk egyet :-D

2011. febr. 3. 21:41
 30/31 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell vele foglalkozni. Aki gyanítja, hogy valakinek több van, úgyis csak siránkozik, ahelyett, hogy megoldaná, hogy neki is legyen, ha már olyan irigy.
2011. febr. 4. 04:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!