Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Január végén szeretném eljegyezni a barátnőmet aznap amikor megismertük egymást, már megvan a gyűrű is, de szerintetek, hogyan kérjem meg a kezét? Tippeket, ötleteket várok:-)
Neked kell ismerned annyira, hogy neki mi tetszene.
Nekem pl. nem tetszene, amit az első írt, hogy rokonok ott vannak. Ahogy a vacsorás megoldás sem.
De pl. múltkor valaki írta, hogy az első csók helyszínét választotta, amit páran leszóltak, de nekem pl. tetszett.
Valahogy derítsd ki, akár barátnőktől, rokonoktól, hogy neki milyen elképzelése van, és azt, vagy ahhoz hasonlót csinálj.
:)
Úgy egyébként az éttermi lánykérés elcsépelt meg az egyéb kaja-közben-lánykérés is. Szerintem, de ez csak az én véleményem az is eléggé közhelyes hogy minden 2. pár minden évfordulón vacsizni megy.....oké, a szívhez közel kerülni teli gyomorral a legkönnyebb, na de állandóan? :))
Találj ki valami egyedit, de ne csöpögőset, annak aki azt írta hogy a kedvenc filmjéből vegyél ötletet, szerintem nagyon eredeti, jó ötletnek tartom!
Mint ahogy a kirándulást is, és azt is hogy éjjel húzd az ujjára.
A letérdelést én szintén nem csípem...mondjuk nem szeretem a kommersz dolgokat, pl. minden randin vörösrózsa, minden ünnepen étterem, de hát ízlések és pofonok, Te ismered őt :)
Csinálj neki egy jó vacsit, és egymással szembe üljetek. Mond neki hogy nézd mi van mögötted és kinyitod a gyürű tartót, és amikor visszanéz ott a gyürű. :)
Másik variáció:
Ugyan úgy vacsi, beszélgettek és megkérdezed tőle, hogy mit szolna hozzá ha valaki megkérné a kezét. Ekkor lehajolsz, és megkéred a kezét!
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! Nagyon sokat segítettetek!
amugy azt tervezem, hogy ott kérem meg a kezét ahol legelőször találkoztunk, de még azért majd lehet megpróbálok kombinálni. Köszi szépen még egyszer mindenkinek az ötleteket!
Teljes mértékben egyetértek az utolsó hozzászólóval:)
SOK SIKERT;)
Én az első naggyon hoszzzú (3 órás) csók helyszínén szeretném. Egy játszótéren. Kettesben. Éjszaka. Mínusz tíz fokban és metsző szélben.
De nem fogja megkérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!