Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés, de hogyan?
Ha úgy gondoljátok megkéri a kezedet apudtól.
Amúgy maga az eljegyzés...hát az amolyan romantikus hangulatú dolog, amivel valamelyest a fiú meglepi a lányt. Mondjuk elmentek (kettesben) egy gyertyafényes vacsira. Ott a végefelé letérdel eléd, és előveszt a gyűrűket. Vagy mondjuk egy kis desszert kiséretében megkapod. Valahogyan odacsempészve a deszerthez. Aztán abban a pillanatban mikor meglátod, letérdel eléd. Mindkét esetben megkérdezi, hogy leszel e a felesége. Ha igent mondassz, felhúzza (felhúzzátok) a gyűrűt.
Ha akartok lehet kisérő gyűrű is, de nem kötelező (csak a lánynak), ezt ha jól tudom akkor húzza fel a fiú a lány ujjára, amikor megkéri a kezét az apjától.
Hát mi úgy gondoltuk, hogy a szülőkkel együtt kellene ezt az egészet, de hogyan?
(Amúgy én vagyok a leendő menyasszony)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!