Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nemesacél vagy az ezüst gyűrű a tartósabb? Van valakinek nemesacél jegygyűrűje? Miért döntöttetek e mellet? Tényleg antiallergén? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Www. Extremesilver.hu/ekszer/nemesacel_gyuru/RRSS-0832010. dec. 4. 19:19
11/14 anonim válasza:
Nekünk platina van. Több okból. Egyrészt az egyetlen szín amit soha magamra nem aggatok, az a sárga. Tehát arany kiesve. Fehérarany azért nem mert bocsi bocsi mindenkitől de nagyon rajos. Ezüst azért nem mert nem tartós. Meg az a kevés ékszerem amim van az mint platina.
13/14 Crystal87 válasza:
Nekem a bizsuktól mindig be volt gyulladva a bal fülem. Aztán egyszer kaptam egy Sterling 925-ös fülbevalót és semmi bajom! Tehát tényleg allergén mentes. Sőt, volt hogy fürdéskor se vettem le, és a fülbevalónak sincs semmi baja. Drágább, de nagyon ajánlom!
14/14 anonim válasza:
utolsó, a kérdező szerintem már vagy 3 éve házas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!