Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tippeket adni? (LENT. )
Karácsonykor lesz az eljegyzése a tesómnak és a barátjának. Hát ugyebár Karácsonykor mindenki (vagy majdnem mindenki) feldíszíti a házat. Milyen díszítést ajánlanátok, amit elkészíthetünk, mármint nem karácsonyi hanem az eljegyzésre vonatkozzon. Ha van tippetek irjátok már le légyszives. Előre is köszii:)♥
(bocsi a rossz fogalmazásért...xD)
adnátok tippeket adni a-a
esetleg tudnánk tippeket adni
fúúú ember... igaza van az utolsónak... utólag már én is észrevettem... Elnézést kérek drága Uraság hogy nemjól írtam!!:(
Tudnátok a kérdésre is válaszolni vagy csak a más szemében a szálkát magadéban a gerendát megy??
fehér virágok (igazi vagy művirág)
erre vonatkozó feliratok (just married, sok boldogságot, éljen az ifjú pár) színes kartonból kivágva
Na a sok okos csak az elírással foglalkozik, de ötletekhez már nincs elég fantáziájuk.
Sok virág, fehér és a tesód kedvenc színeiben, léggömbök just married felirattal, meg lehet kapni nászpáros díszeket esküvős boltokban.
Igen sztem is az amit ketten előttem írtak, esetleg ha van képetek kettőjükről, akkor azokkal is lehet díszíteni.
A sok barommal meg ne foglalkozz (mert ők ugye, még soha semmit nem rontottak el)
Egyébként is 18:30: A kérdező NEM karácsonyi díszt kért, hanem ELJEGYZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!