Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jegyezték el egymást. Mennyi jövőt jósoltok nekik?
A lakótársam a konyhában kiabál telefonon a jegyesével:
"ha nem tetszik menj s kapd be a f.szát másnak"
"viszket a p.csád"
"én megígértem, hogy nem beszélek más nővel rajtad kívül, s Te úgy hálálod meg, hogy elmész kávézni a volt osztálytársaddal"
"kérj bocsánatot aztán én is bocsánatot kérek"
"te a g.cimet le..."
Most miért haragudtál meg szívem? :)))) (itt besz.rtam a stílusváltástól)
"befogod a szádat mikor én beszélek, most komolyan gondolod, hogy szakítasz velem, jobbat nem találsz nálam"
"szakítasz? akkor mondd ki..."
"bocsánatot kérek...de Te is kérj bocsánatot, s ígérd meg, hogy ezentúl aggódsz értem mint más lányok"
Na ízelítőnek elég. Még mindig folytatják...nem tudom, hogy ezen sírni kellene vagy nevetni hangosan:-S
Ez annyira gáz...Nekem ezek közül egy mondat elég lenne, hogy elhagyjam a páromat, nem hogy ezek összességében. Ráadásul most jegyezték el egymást...ez annyira szomorú....nem? :(
"annyit bosszantasz, hogy meghalnak a spermiumjaim és aztán nem lesz közös gyermekünk":))))))
hahahaha, kúúúrvajó:D
esküszöm, ha esetleg a párom felhúz valamivel, ezt benyögöm neki-petesejttel:D:D lesz nagy röhögés az biztos
22:5o
Akkor már ketten, vagyis négyen vagyunk így (párjainkkal együtt).
Komolyan néha én is ezen csodálkozom, hogy mi a fene van...meg amikor hallom, hogy a bizalom szó ismeretlen a pároknak. A kommunikációról már nem is beszélve:)
22:54
örülök ha tetszett:)) én is ezzel szivatom a páromat :D haragosságomban, persze petesejttel:P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!