Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor tartaná a lagziját ha mostanság jegyeztek el?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 15:02
1/9 anonim válasza:
engem június 1.-én kért meg a párom, de csak kb1-1,5 év múlva lesz lagzi. Mert addigra fejezem be a fősulit,meg hát sok pénz egy lagzi manapság!
2/9 anonim válasza:
engem május 15.én jegyzett el a párom,jövő májusban lesz a lagzink:-)
pont május 15.én:-)
3/9 anonim válasza:
Én maxumum jövő év májusáig tolnám el. Nem egészséges a hosszú jegyesség egyik fél számára sem.
4/9 anonim válasza:
Talán téged is mostanában jegyeztek el?Ha igen Sok boldogságot!
5/9 anonim válasza:
Én jövő tavasszal tartanám. Egy év elegendő arra, hogy élvezd a jegyességet és kellően felkészülj egy esküvőre és lakodalomra.
6/9 anonim válasza:
Nálunk másfél év telt el az esküvő és a lakodalom között.
De ez rajtatok múlik, mennyit vártok. Májusban szerettük volna, de a kiszemelt hétvége pont a ballagások napja volt, így újabb dátum lett: a júliusi születésnapom, ami pont szombatra esett.
7/9 anonim válasza:
Én nekem csak mondogatta a páom többször is,hogy szeretne eljegyzést de aztán azota se történék semmi.Pedig én szeretném és azt ha jövöre lenne lagzink is.Korban is vagyunk azért.Én 27 ő 33 éves.
8/9 anonim válasza:
Sajnos még nálunk sem történt meg az eljegyzés. De ha meglett volna, akkor is két év múlva május végére szeretném az esküvőt, esetleg júniusra.
9/9 anonim válasza:
Jövő szeptemberben, ha minden jól alakul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!