Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánykérésre vissza lehet kérdezni?
Gondolok itt arra hogy pl. kedvesen megkérdezem tőle, hogy miért akar feleségül venni.
Amire ha morgás a válasza (mert képtelen érzelmileg megnyílni) akkor nemet mondok. Mert nem látom így értelmét a házasságnak.
De ha egy "normális vidám választ" ad, akkor igent mondanék.
Mert tudomást szereztem róla hogy meg akarja kérni a kezem, viszont nagyon azt érzem az érzelmi elvonódás miatt, hogy kapóra jövök, teljesítem a szükségleteit, de képtelem szeretni. Én szeretem őt, de magamat is kell szeretnem.
Szóval fair visszakérdezni lánykérésnél?

Igen, csak nagyon nehéz.
Ő ilyen. Vagy elfogadom, hogy a kommunikáció köztünk egy bizonyos szín fölött marad és hozzámegyek. Vagy elhagyom.. Nehéz magamban eldönteni, hogy mennyire fontos az nekem, amit tőle nem kapok meg. És ott van ugye hogy szeretem..
Megbeszélni sajnos vele nem lehet. Ezt mondaná: mindek kell erről beszélni, itt vagyok nem mással nem egyértelmű hogy szeretlek...... 😅
És ha azt mondom, hogy "Nem, mert nem érzem hogy a kapcsolatunk ott tartana" akkor változtatni fog, vagy szakítás lesz belőle, ez is talány számomra. És ez esetben ebből már nem lesz házasság szerintem ha együtt is maradunk. Nehéz.

A szerelem el fog múlni
Egy életet le szeretnél élni olyannal, akivel alapvető dolgokat sem lehet megbeszelni?
ez nagyon jó kérdés.
még akkor is, ha vannak már gyerekeink és 34 vagyok.
életünk az 1 van.
nem is igazán látok esélyt arra h 30 fölött van még szabad férni akiben maradt nyitottság, érzés
inkább az foglalkoztat h milyen lehet egyedul elni, teljes eletet ❤️

az igaz, hogy nem 'mértem jól'. Mert amit mutatott magáról a kapcsolat elején, az nem ő.
A nulla kommunikáció pedig az más tészta.
Honnan kellett volna tudjam, hogy a kapcsolatunk elején tett erőfeszítések a cél érdekében voltak, nem bentről jöttek?
de mindeg, is
a lanykeres része érdekelt inkább, hogy hogyan lehet reagálni egy ilyen bizonytalan helyzetben

"Honnan kellett volna tudjam, hogy a kapcsolatunk elején tett erőfeszítések a cél érdekében voltak, nem bentről jöttek?"
Miből gondolod, hogy nem belülről jöttek? Természetes, hogy az elején több erőfeszítést tesznek az emberek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!