Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet készülni a lánykérésre?
Túlgondolod.
Az eljegyzés kb. semmi. Nem vesz el ott a helyszínen. Mire kéne felkészülni? Gyakorlod a meglepett arcot? Komolyan nem értem, pedig már férjnél vagyok.
Az a kérdés, hogy te 4 év után azt érzed-e, hogy Ő az, akivel le tudod élni az életed? Jó neked vele így, minden változtatás nélkül? Ugyanis se az eljegyzés, se az esküvő nem változtat semmin.
Lehet, hogy a lánykérésre is hiába vársz, ki tudja.
33/f
Én ezt úgy értelmezem, hogy a kérdező a férfi, és ő akarja megkérni a párja kezét. Fordítva tényleg értelmetlen a kérdés :D
Négy év után már érezned kellene, hogy mennyire stabil a kapcsolat, mennyire van köztetek összhang, szeretet, szerelem, megbízhatóság stb.
Ennyi információ alapján nehéz jó tanácsot adni, mert nem mindegy például, hogy 21-22 évesek vagytok-e, vagy már a húszas éveitek végén, harmincas éveitek elején jártok-e. Nagyon fiatalon még van időd eldönteni, hogy megkéred-e a kezét, de 25 felett azért már illik tudni, hogy mit szeretnél. Nem kellene húzni a másik idejét, aki talán már egy éve a gyűrűre vár.
Kommunikáljatok. Mondd el az aggályaidat - ha vannak - vagy hogy miért félsz.
Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a házasságnak és az eljegyzésnek. A kapcsolat érettségéhez az ég világon semmi köze nincsen. És semmin nem is fog változtatni. Ha a kapcsolat nem stabil akkor nem lesz az akkor sem ha megvan az eljegyzés és esküvő. Ha meg stabil akkor annyira mindegy, hogy házasok vagytok-e.
Nem kell rá készen állni, akarni sem kell és egyáltalán nem kötelező házasodni. Hogyha mondjuk nem vagyonközösségben képzelitek el a jövőtöket akkor igazából teljesen felesleges. Egyszerűen csak nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani mert tényleg semmi köze nincsen ahhoz, hogy egy kapcsolat mennyire érett vagy mennyire jó. Semmilyen előrelépést nem jelent a kapcsolatban. Meg kell beszélni, hogy akartok-e egyáltalán házasodni és kész, nem kell túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!