Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után bepánikoltam, ez normális?
Figyelt kérdés
Régóta vagyunk együtt párommal, már egy ideje együtt is lakunk, és úgy néz ki, hogy jól megvagyunk egymás mellett, már megszoktuk egymást. Nemrég megkérte a kezem, én egyből igent mondtam. Tulajdonképpen nem változott semmi, de mégis úgy érzem, hogy igen. Úgy érzem, hogy egy komolyabb szakaszba léptünk, és ez engem nagyon megrémít. Bennem van, hogy "mi van, ha mégsem Ő az igaz?" Azóta jobban megnézem a pasikat, fantáziálok róluk, pedig ilyet korábban nem csináltam. Ha ezt így elmondanám neki, akkor szerintem félreértené, és nem akarom megbántani, de közben meg valószínűleg látszik rajtam, hogy valami nem oké. Nem tudom, hogy mit tegyek. Várjak, majd elmúlik ez a fura érzés?
Szerintem a mai világban úgyis találni fogsz jobbat, és ott fogod hagyni a jegyesed, férjed... hiszen már most sem vagy elkötelezett, nem döntöttél a kapcsolat mellett. Szerintem kár húzni, halasztani... Majd ha megtanulsz elköteleződni, akkor maradj valaki mellett.
aug. 22. 22:39
2/9 anonim válasza:
Megijedtél az elköteleződéstől. Neked még nem való gyűrű. Most ijedtél meg, hogy több pasival már nem tudsz együtt lenni. Egyébként ezen a kérdésen gondolkozni, hogy mégsem ő az igazi vagy igen, ezen felesleges gondolkozni. Miért? Úgy tudhatod meg ha belemész, mindenki aki házasodik, jó esetben úgy megy hozzá hogy ő az igazi. Tévedhetnek emberek és sokan el is szoktak válni. Másodszorra is férjhez lehet menni. Van aki akkorra találja meg a szerelmét, de van olyan is, aki soha.
aug. 22. 22:51
3/9 anonim válasza:
Racionális okok miatt mondtál igent, nem érzelmi alapon. Az élet pénzbe kerül, kell a társ a túléléshez és a szentimentális hozzáállás sokszor nem kifizetődő, így ez is egy út. Egy szinten viszont legalább szeretni kell a másikat, ha már elfogadod magad mellé. Te viszont nem szereted őt annyira, hogy elégségesnek tartsd erre az üzleti együttműködésre.
aug. 22. 23:16
4/9 anonim válasza:
Ja. Nem állsz készen az elköteleződésre, szóval az esküvőt halaszd ameddig csak tudod.
aug. 23. 08:35
5/9 anonim válasza:
Ez ugyanaz, mint amikor én azt hittem akarok gyereket, de aztán amikor élesbe is csináltuk volna, rájöttem, hogy qvára nem akarok.
Ne házasodjatok meg. Jegyben maradhadtok, ameddig csak akartok, de amíg ez nem változik részedről, addig esküvő kizárt.
aug. 23. 08:37
6/9 anonim válasza:
Szerintem is várj az esküvővel!
Én a lánykérés után nem kétségbe estem, hanem egyre boldogabb voltam. Vártam az esküvőt, egyáltalán nem is izgultam, semmiféle rossz érzés nem volt bennem. Jó, mi már 40+-osak vagyunk, bár első házasság mindkettőnknek.
Ezekkel a rossz érzésekkel ne házasodj egyelőre, várj ki!!
aug. 23. 10:25
7/9 anonim válasza:
Ha ilyen érzéseid vannak, akkor Nem vagy mellette elköteleződve, a szíved mélyén tudod, hogy nem vele akarod leélni az életed.
aug. 26. 12:22
8/9 anonim válasza:
Még most bontsd fel az eljegyzést. Pasizz, dgasd meg magad ezzel-azzal, mert erre (is) vágysz, azért nézegeted őket - ez tény, csak nem ismered be.
Aztán ő meg találjon magának egy normális csajt, aki mellett tervezhet.
aug. 26. 17:53
9/9 anonim válasza:
Tök mundegy, úgyse fogják egyikőtöket se eljegyezni soha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!