Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a paromnak, hogy ennyiert megcsak veletlen
se vegyen gyurut?
Figyelt kérdés
Mi batran hasznaljuk egymas telefonjat, sokat vagyunk uton es amig vezet addig sokszor en valaszolok vissza az uzeneteire. Igy lattam meg teljesen veletlen az ekszeresz valaszat is. Az arat nem szeretnem leirni, mert nem provokalas a lenyeg. Megengedheti maganak ezt az arat, de szamomra ez irrealis. Egyreszt nagyon feltenem, hogy valahol elhagynam, masreszt akar el is lophatjak. Egyaltalan nem lenne komfortos szamomra. En ennel sokkal szolidabb vagyok. Mindent megbeszelunk, de ez nem az a tema amit szivesen megbeszelnek vele. Biztos vagyok benne, hogy keszul, szervezkedik, nem szeretnem megbantani. Ti hogy mondanatok el, hogy egy sokkal olcsobb gyurubbnek jobban orulnetek es szivesebben hordanatok, ugy hogy amugy ne lojjem le a meglepetest? :)
jún. 16. 21:36
1/10 anonim válasza:
Hát elég körülményes kikerülni azt, hogy ne kérdezz rá egyenesen, vagy hogy ne jöjjön rá hogy tudod. Esetleg elmondhatod hogy véletlenül megláttad.
jún. 16. 21:39
2/10 anonim válasza:
ha ennyire őszinték vagytok mond meg neki hogy kicsi követ szeretnél.
Ja azért azt ugye tudod hogy nem kell azt hordani állandóan ugye?
jún. 16. 21:52
3/10 anonim válasza:
Mondjuk felhozod az eljegyzés témát, amiről ugye illik beszélni. Megemlited neki, hogy neked nem kell, higy drága legyen, csak legyen olyan, ami illik a szemelyisegedhez.
jún. 16. 21:56
4/10 anonim válasza:
Bocs, de ha ezt nem tudjátok nyíltan, őszintén egymást meghallgatva, megértve megbeszélni akkor kicsit korai még az a gyűrű... Az életben ennél sokkal kardinálisabb, fontosabb kérdések is lesznek majd amiben közös nevezőre kell jutnotok. Ha már most nem tudtok ennyire egyszerű kérdésben közös dűlőre jutni akkor mi lesz később???
jún. 16. 22:01
5/10 anonim válasza:
Ha semmiképp nem akarod felfedni előtte, hogy tudod mire készül, akkor random mutass neki egy nagyon drága ékszert, pl. nyakláncot (a gyűrű sztem túl egyértelmű utalás lenne) és mondd azt, hogy mennyire tetszik neked, de nem szeretnél ilyen drága ékszert, mert féltenéd, hogy történik vele valami, és így nem is hordanád, így meg semmi értelme nem lenne, hogy van egy szép, drága ékszered, ha a világon senki nem láthatná rajtad. Hátha ennyiből leesne a párodnak, hogy gondolkodjon kisebb keretösszegben.
De amúgy nem értem, miért ne lehetne ezzel kapcsolatban meghatározni egy keretösszeget, ami mindkettőtöknek komfortos. Értem, hogy ő meglepetésnek szánja, de mégiscsak te fogod viselni, illenie kell a te személyiségedhez is.
jún. 16. 22:16
6/10 anonim válasza:
Hozd szóba az esküvőt csak úgy mellékesen, beszéljetek róla,aztán hozd fel a gyűrű témát, és mondd el, hogy neked nem kell drága, nem kell értékes, mert az a lényeg, hogy szeret, és az teszi számodra értékessé a gyűrűt és nem a kő meg a fém tisztasága stb.
jún. 16. 22:58
7/10 anonim válasza:
Szerintem csak simán örülj. Örülj annak, hogy tervez veled a szerelmed, és örülj annak, hogy meg akarja adni a módját, és hogy nagyvonalú, nem ezen akar spórolni. Ne rontsd el az örömét; annál nagyobb gondod meg sose legyen, hogy drága ékszert viselsz. Az olcsóbbat is ugyanúgy féltenéd, hogy elhagyod, nem?
jún. 17. 11:36
8/10 anonim válasza:
Így, nyíltan. Amúgy az eljegyzést is szokás megbeszélni, így ott pl fel sem merül, hgy a pasi olyan gyűrűt választ, amit a nő életében nem hordana.
jún. 17. 17:26
9/10 anonim válasza:
Egy barátnőm karkötőjét hoztam szóba. 10-20e Ft kb maga a karkötő is. Rá egy dísz szintén és sok van neki belőle rajta. Több mint 120e Ft-ot hord a csuklóján.
Kifejtettem, hogy "Kinek mi...", semmi közöm más pénztárcájához, de én biztos nem vennék fel olyan ékszert, ami majdnem egy használt autó ára. Tiszta ideg lennék állandóan hogy elhagyom. Ha meg tényleg elhagynám (a barátnőm.férjével megbis történt. A gyűrűjüknis drága volt.) akkor meg menne a haragszomrád, mint más pároknál is.
Max azért legyen picit drágább, mert mondjuk időtálló a fém amiből készült.
Remélem értette a célzást.
júl. 3. 22:18
10/10 anonim válasza:
"Megengedheti maganak ezt az arat, de szamomra ez irrealis."
Köszönd meg azt, amit majd kapsz, és örülj neki! (Lehet, hogy végül nem is ez lesz.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!