Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi volt? A páromnal volt a gyűrűm?
Van egy gyűrűm amit a szüleimtől kaptam meg régebben a szülinapomra estére mindig leveszem és reggel felveszem. A párom hamarabb megy el dolgozni mint én. Péntek reggel nem találtam a gyűrűt, össze vissza kerestem mire haza értem a munkahelyemről már ott volt a fürdőben a polcon ahova mindig leteszem. Ő nála volt??
Beszéltünk már róla hogy megfog kérni és lesz esküvő is. De nem így volt meg beszélve. Az volt meg beszélve hogy először házat veszünk nagyobbat és majd utána.
3 éve vagyunk együtt
Èn szoktam ùgy lenni nèha hogy annyira keresek valamit hogy hiàba van előttem, akkor sem làtom.
De az is lehet hogy elvitte mèretnek mert elszeretne jegyezni.
"De nem így volt meg beszélve. Az volt meg beszélve hogy először házat veszünk nagyobbat és majd utána."
Nem minden történik úgy, ahogy eltervezitek. Gondolom, szeretne meglepni.
Most akkor én is leírom amit szeretnél hallani/olvasni: nála volt, elvitte magával, hogy tudjon neked eljegyzési gyűrűt venni.
Mondjuk ha tényleg így volt, elég hülyén elrontotta a meglepetést, mert egyértelmű, hogy keresed a gyűrűt, ha napi szinten hordod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!