Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi ezt sok férfi?
Miért hiszik sok férfi azt, hogy elég a nőt megszerezni, utána beleményelmesednek a kapcsolatba és tönkre is megy szép lassan a házasság?
Sok helyen látom hogy a nőket szidják, amiért nem kívánják a párjukat.
Őszintén, tesznek ezért bármit a férfiak? Sok helyen olvasom hogy egyáltalán nem..
Hát ez egy elég bonyolult kérdés. Egyfelől persze tényleg sok férfi az hiszi hogy le lehet engedni, és nem kell tenni a kapcsolatért, és ez egy nagy probléma. Viszont ebben az egészben az is hibádzik, hogy a nők passzívak, és azt várják, hogy a pali majd mindent tud, és mindent magától tud, cserébe meg megelégszik azzal, hogy a nő magában jól érzi magát. Mind a férfiaknak, mind a nőknek kéne ezen változtatni, elmondani hogy mi tetszik, vagy tetszene a jövőben, és ha ez megtörténik, akkor kifelyezni hogy tetszett a dolog.
ersze egy mém, hogy a férfiakat mindig dicsérni kell, de most ha ez nehéz, akkor minek keresse egy férfi a nő jó kedvét?
"a nők passzívak, és azt várják, hogy a pali majd mindent tud, és mindent magától tud"
Akivel kapcsolatban vagy, azt illene ismerned. Hogy lenne már jó kapcsolat az, amiben szólni kell a másiknak, hogy "hozz már nekem virágot"? Pont az lenne a lényeg, hogy magától jut eszébe, mert gondol rád, szeret.
16. Senki nem mondta, de nagyon egyetértek 13,15-el!
Aki ismeri a párját, tudja mit szeret. Ha egy nőnek a férfi szájába kell rágni mindent, az rég rossz. Én is tudom hogy mondjuk azt a csokit szereti a párom, akkor viszek neki, akkoris ha ő a férfi. De ha szereti? Ez nem egy nagy összeg.
18. Nem vagyok troll. Rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban.
17.
"Ha egy nőnek a férfi szájába kell rágni mindent, az rég rossz."
Ez igy van! De az se fair, hogy a nő,(már aki) nem keresi a férfi boldogságát.
"De ha szereti? Ez nem egy nagy összeg."
Neked nem az, más nők meg belehalnának, hogy egyáltalán bármit vegyenek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!