Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor kérte meg a kezed a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kérte meg a kezed a barátod?

Figyelt kérdés
Mi 6 éve vagyunk együtt, és még mindig nem kérte meg. Attól tartok, nem is fogja.
máj. 14. 20:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Akkor nincs más választásom, mint megkérdezni tőle. Félek a visszautasítástól.
máj. 15. 15:06
 12/22 anonim ***** válasza:
65%

Ne kérdezz semmit!! Nincs visszautasítás, neked nem a kezét kell megkérni!!

Mondd el, hogy 6 éve vagytok együtt, szerinted megérett a kapcsolatotok, szívesen összeházasodnál vele. Kérdezd meg, mit gondol ő erről.

Nem megkérdezni kell, hajlandó-e nősülni, ez nem kegy!! Meg nem kiérdemelni kell! Nem a vágóhídra akarod küldeni.

Majd figyeld a reakcióját, ha nagyon hebeg-habog vagy terel vagy jó persze majd .... majd ha fagy... akkor nem fog elvenni. Ha szeretnél házasságban élni - és nyilván szeretnél - akkor ne várj rá, mert felesleges.

máj. 15. 15:09
 13/22 anonim ***** válasza:
36%

20 éves vagy, már 6 éve együtt... nem kell, hogy eljegyezzen. Hová sietsz? Főleg, mivel tiniszerelem az egész.

Amúgy engem 8 év után, idén. 35-40 évesek vagyunk.

máj. 15. 21:29
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
Nem hiszem, hogy az első csajával akar maradni örökre
máj. 15. 21:33
 15/22 anonim ***** válasza:
33%

Fél év után. 1 évre rá volt az esküvőnk.:)

Ha 6 éve vagytok együtt és még meg se kért, úgy fest nem is fog, nem akar így elköteleződni. Sok hasonló esetet làttam a környezetemben. 5-8 évig együtt vannak, se eljegyzés se esküvő, semmi, aztàn a pasi lelép az új nőjével akit 1-2 év után feleségül vesz. Az ex meg a legszebb éveit pazarolta el egy sehová sem tartó, jövőtlen viszonyban.

Mondani bármit lehet, a tettek beszédesebbek. Nagyon valószínű, hogy nem te vagy neki az, akivel le akarja élni az életét ( csak mellőled várja az igazit), szóval minek kérne meg/ venne el...

máj. 16. 00:57
 16/22 anonim ***** válasza:
26%
Fel év után igent sem mondtam volna :D
máj. 16. 06:23
 17/22 anonim ***** válasza:
61%
16. A te dolgod. Én igen. Már akkor is tudtuk, hogy összetartozunk. Azóta is együtt vagyunk. 14 éve.:) Most se csinálnánk másképp.
máj. 16. 15:11
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Egy év után kérte meg a kezem, és utána két év múlva volt az esküvő (államvizsgám után).
máj. 16. 15:39
 19/22 anonim ***** válasza:
27%

15, azért ezzel nem értek egyet.

Nagyon valószínű, hogy nem te vagy neki az, akivel le akarja élni az életét ( csak mellőled várja az igazit), szóval minek kérne meg/ venne el...""

Én a párommal terveztem már az első perctől kezdve, de egyikünk sem akar eljegyzést, házasságot. Ennek ellenére a szándékaink komolyak. 7 éve vagyunk együtt.

Én megértem ha valakinek ez fontos, de azért nem kell azokra komolytalanságot bélyegezni akik ezt nem teszik.

máj. 16. 16:01
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

19. Ti nem akartok eljegyzést, házasságot, egyikőtök sem, meg van beszélve, és mindketten így vállaltátok a kapcsolatot. Ez teljesen más szituáció, mint amikor az egyik fél csak a másik idejét húzza, mert esze ágában sincs házasodni, miközben egyértelmű, hogy a párja akar.

A kérdező láthatóan házasságban akar élni, ( még kérdést is kiírt ezzel kapcsolatban), a pasija viszont nem akar, különben már rég minimum megkérte volna (de akár össze is házasodhattak volna).

Teljesen más a jövőképük,szóval egyáltalán nem illenek össze.

máj. 16. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!