Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kérte meg a kezed a barátod?
Ne kérdezz semmit!! Nincs visszautasítás, neked nem a kezét kell megkérni!!
Mondd el, hogy 6 éve vagytok együtt, szerinted megérett a kapcsolatotok, szívesen összeházasodnál vele. Kérdezd meg, mit gondol ő erről.
Nem megkérdezni kell, hajlandó-e nősülni, ez nem kegy!! Meg nem kiérdemelni kell! Nem a vágóhídra akarod küldeni.
Majd figyeld a reakcióját, ha nagyon hebeg-habog vagy terel vagy jó persze majd .... majd ha fagy... akkor nem fog elvenni. Ha szeretnél házasságban élni - és nyilván szeretnél - akkor ne várj rá, mert felesleges.
20 éves vagy, már 6 éve együtt... nem kell, hogy eljegyezzen. Hová sietsz? Főleg, mivel tiniszerelem az egész.
Amúgy engem 8 év után, idén. 35-40 évesek vagyunk.
Fél év után. 1 évre rá volt az esküvőnk.:)
Ha 6 éve vagytok együtt és még meg se kért, úgy fest nem is fog, nem akar így elköteleződni. Sok hasonló esetet làttam a környezetemben. 5-8 évig együtt vannak, se eljegyzés se esküvő, semmi, aztàn a pasi lelép az új nőjével akit 1-2 év után feleségül vesz. Az ex meg a legszebb éveit pazarolta el egy sehová sem tartó, jövőtlen viszonyban.
Mondani bármit lehet, a tettek beszédesebbek. Nagyon valószínű, hogy nem te vagy neki az, akivel le akarja élni az életét ( csak mellőled várja az igazit), szóval minek kérne meg/ venne el...
15, azért ezzel nem értek egyet.
Nagyon valószínű, hogy nem te vagy neki az, akivel le akarja élni az életét ( csak mellőled várja az igazit), szóval minek kérne meg/ venne el...""
Én a párommal terveztem már az első perctől kezdve, de egyikünk sem akar eljegyzést, házasságot. Ennek ellenére a szándékaink komolyak. 7 éve vagyunk együtt.
Én megértem ha valakinek ez fontos, de azért nem kell azokra komolytalanságot bélyegezni akik ezt nem teszik.
19. Ti nem akartok eljegyzést, házasságot, egyikőtök sem, meg van beszélve, és mindketten így vállaltátok a kapcsolatot. Ez teljesen más szituáció, mint amikor az egyik fél csak a másik idejét húzza, mert esze ágában sincs házasodni, miközben egyértelmű, hogy a párja akar.
A kérdező láthatóan házasságban akar élni, ( még kérdést is kiírt ezzel kapcsolatban), a pasija viszont nem akar, különben már rég minimum megkérte volna (de akár össze is házasodhattak volna).
Teljesen más a jövőképük,szóval egyáltalán nem illenek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!