Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kérte meg a kezed a barátod?
Így háttér nélkül nehéz okosat mondani.
Nekem 6 év után kérte meg a kezem,de mi fiatalon jöttünk össze, én még gimnazista voltam, ő első éves az egyetemen.Végzettség és egzisztencia nélkül nem érezte magát elég érettnek hozzá.
Azt viszont már a kapcsolat elején megbeszéltük,hogy mindketten szeretnénk egyszer megházasodni.
Nálatok ez is a fő kérdés,hogy ő egyébként akar-e?
Nekem 3 év 7 hónappal megismerkedés után. Esküvő rá 11 hónapra volt. Így az 5. évfordulónkat már házasként töltöttük, esküvő után 5 hónappal. Az 1. házassági évforulónk meg idén lesz, még nem jött el. :)
De nem én vagyok a lényeg. Beszélgess a pároddal komoly hangvétellel. Tudnod kell, mire számíts tőle, és neki is tudnia kell, mik a te vágyaid. Az eljegyzést meg lehet sürgetni, de csak akkor, ha amúgy már készen áll rá ő is, a kapcsolat is, csak nem gondolkodik rajta, hogy kéne. Érd el, hogy gondolkodjon rajta, kéne már... Viszont mondom, ha amúgy nem áll rá készen, akkor nem tudod rávenni. Csak ha készen áll erre, lehet kiugrasztani a bokorból a nyulat.
20-25 évesek vagyunk. Az elején mondtuk mindketten, hogy szeretnénk együtt megöregedni.
Sokszor mesélek neki a jövőnkről, a gyerekről, hogy hova költözzünk, hol legyen a nászutunk.
És semmi. Ezek mind ráutaló jelként mondtam, nem hiszem el, hogy ebből nem esik le neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!